Ķengaragā atklās plašāko LIDL veikalu Latvijā

Veiksmīgi noslēdzoties veikala ēkas celtniecībai, “Lidl” šodien paziņo par sava pirmā Ķengaraga veikala atklāšanu 2.februārī Rīgā, Prūšu ielā 1.

Teritorijas iedzīvotāju skaits un augstā pircēju aktivitāte citos Lidl veikalos ietekmēja lēmumu paplašināt jaunā veikala tirdzniecības zāli līdz 1700 kvadrātmetriem. Veikals būs plašāks nekā citos Lidl veikalos.

Lai uzlabotu jaunā veikala izskatu, Lidl iestādījis vairāk nekā 500 krūmus un kokus, tostarp dekoratīvās priedes, skābardus un pīlādžus vairāk nekā 68 tūkstošu eiro vērtībā.

Lai uzlabotu satiksmes drošību un ērtības, uzņēmums par saviem līdzekļiem izbūvējis apgaismotu gājēju pāreju ar drošības saliņu. Tas palīdzēs cilvēkiem drošāk šķērsot ielu, kā arī padarīs to ērtāku gājējiem. Lidl ir arī atjaunojis vairāk nekā 130 metrus ietves un ielu asfalta. Kopējās projekta investīcijas tiks publiskotas Prūšu ielā 1. veikala atvēršanas dienā.

Lidl ir pārtikas veikalu tīkls ar vairāk nekā 10 000 vietām 27 valstīs. Lidl piedāvā plašu pārtikas un nepārtikas preču klāstu par zemām cenām.

Lidl, kas ir daļa no Schwarz grupas, kas atrodas Nekarsulmā, Vācijā, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Lidl ir vairāk nekā 12 000 veikalu un 200 loģistikas centru 31 valstī, un tas darbojas arī Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” dibināta 2018. gada februārī, un veikalus Latvijā sāka atvērt 2021. gadā. Uz 7.oktobri uzņēmumam ir 21 veikals 12 Latvijas pilsētās. Uzņēmuma loģistikas centrā, veikalos un birojā strādā gandrīz 2000 darbinieku komanda. Vairāk informācijas Lidl.lv un LinkedIn.

Pievienot komentāru