17.marta horoskops. Uzzini, kurai no zīmēm šī ir veiksmīgākā marta diena!

17. marts ir visnotaļ labvēlīga diena visās tā nozīmēs, un tas nav pārsteidzoši. Šodien līdzjūtības atmosfēra izplatīsies itin visur, un tāpēc darbs tiks pavadīts emocionāli ērtā vidē.

Šodien tu vari un tev vajadzētu pabeigt projektu, pie kura esi strādājis jau ilgu laiku. Tas tev palīdzēs doties atvaļinājumā, jūtoties kā uzvarētājam. Uzvara ir garantēta arī personīgajā frontē, ja sirds lietās esi bijis gana aktīvs.

Auns

Auns 17. martā meklēs atbilstošas dāvanas kādam īpašam cilvēkam. Tev it īpaši rūpīgi vajadzētu padomāt par to, kā izpatikt savai priekšniecībai. Līdzko būsi atrisinājis šo problēmu, to pabeigt kļūst daudz vieglāk. Tev gan ne ar vienu nevajadzētu apspriest dāvanu savai otrajai pusītei (vai meitenei, kura tev jau ļoti ilgu laiku rūp). Ir nepieciešams, lai tu pats izprastu saņēmējas vēlmes.

Vērsis

Vērsis šodien radīs noslēgta un nepieejama cilvēka iespaidu. Smagās nedēļas nogurums šodien būs it īpaši izteikts, un tas rada nomāktu garastāvokli. Necenties cīnīties pret nevēlēšanos sazināties ar kādu (tā būs labāk gan tev, gan citiem). Tu daudz iegūsi, pavadot šo dienu tikai ar sevi un savām domām. Tu, piemēram, varētu atrast atbildi uz jautājumu, par kuru raizējies jau ilgu laiku.

Dvīņi

Dvīņus nogurdinās šīs dienas ātrais temps. Pievakarē tev būs jāatrisina vairāki svarīgi jautājumi saistībā ar tavu profesionālo nākotni. Vakarā tu dāsni parūpēsies par savu otru pusīti, kura ir apslimusi. Tavs mīļotais drīz vien jutīsies daudz labāk, bet tu burtiski liksi viņam ņemt slimības lapu, sakot, ka veselība ir daudz svarīgāka par karjeru un naudu.

Vēzis

Vēzis pavadīs šo dienu, atrisinot sarežģītu problēmu saistībā ar savu projektu nākotni. Autoritātes var nesaprast, ka uzdevums, pie kura strādā jau vairākas nedēļas, galu galā ir nozīmīgs. Tev būs jāskaidro, ka tu piedāvāji radošu risinājumu, un tavs projekts ir kļuvis daudz svarīgāks. Tavs priekšnieks to pakāpeniski sāks atskārst, bet nospiestības sajūta šo problēmu dēļ tavā dvēselē kādu laiku vēl saglabāsies.

Lauva

Lauvām šodien vajadzētu novērtēt ikkatru minūti dārgā laika. Neiznieko to lietām, kuras var pagaidīt, kamēr dari kaut ko patiesi svarīgu. Būtu svarīgi to apspriest ar potenciālo darba devēju. Šīs sarunas laikā tu spēsi uzstāt pats uz saviem noteikumiem, un sadarbības dēļ ar tik prestižu uzņēmumu tev nebūs jāatsakās no savas esošās pozīcijas. Problēma ir citur – kā tu atradīsi laiku un enerģiju tam visam?

Jaunava

Šodien attapīgs un principiāls cilvēks centīsies pavedināt Jaunavu. Tu, protams, esi īsts akmens, un pieeju tev ir grūti atrast. Tomēr šī persona spēs atrast pareizās tavas dvēseles stīgas. Netici tam, ko šodien dzirdi. Šis padoms ir vēl atbilstošāks, ja tev jau ir dzīves partneris. Tu vari viņu pazaudēt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru