17.marta horoskops. Uzzini, kurai no zīmēm šī ir veiksmīgākā marta diena!

Svari

Svariem šodien nebūs jānopūlas ar lielu darba apjomu. Visi tavi uztraukumi būs saistīti ar cilvēku, kuru visi redz kā tavu nākamo vīru vai sievu. Lai tas izdotos, tev būs mazliet jānopūlas. Vakarā attapsies restorānā ar savu iecerēto, kas dos tev mājienus, ka vēlas veidot attiecības. Ja esi pārliecināts, ka to nevēlies, atrodi pareizos vārdus, lai pavēstītu par šo lēmumu, cik vien delikāti spēj.

Skorpions

Skorpions šodien koncentrēsies uz jaunu hobiju. Tas aizņems tevi arī dienas laikā. Periodiski tevi traucēs kolēģi ar uzdevumiem, kas ir tavā profesionālo darba pienākumu sarakstā. Centies pret tiem izturēties ar atbildības sajūtu. Šodien pastāv briesmas, ka sava hobija dēļ pieļausi kļūdu, pēc kuras tava karjera piedzīvos lejupslīdi.

Strēlnieks

Šodien pār Strēlnieku nāks atklāsmes par ļoti sarežģītu cilvēku. Tavā priekšā viņš atklās visu patiesību par to, kas notiek viņa dvēselē, bet no dzirdētā nejutīsies daudz labāk. Apmierinot savu dabisko ziņkārību, tu pat jutīsies mazliet vainīgs. Šī cilvēka problēmas varētu nomākt tevi tik ļoti, ka atgriezīsies pie viņa atkal un atkal. No šī brīža tu sev apsolīsies, ka apspiedīsi savu pārlieku lielo ziņkārību par katru cenu.

Mežāzis

Mežāzis šodien varētu saņemt lielisku pārsteigumu no savas otras pusītes. Tu par to esi runājis jau vairākus gadus un par to vienmēr sapņo. Kā izrādās, tavs partneris ir atradis papildu ienākumu avotu. Novērtē tādas rūpes, un neizmirsti paust savu pateicību kādam, kurš tevis dēļ tā upurējas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šodien tiks uzticēts svarīgs projekts apvienojumā ar lielām grūtībām. Tu spēsi šo uzdevumu paveikt vien ar lielām pūlēm, par ko tu iegūsi publisku atzinību par savām vadības spējām. Bet tu šo uzdevumu noraidīsi, jo tas tevi personīgi neaizrauj. Un tādējādi karjeras izaugsme tev paliks tikai sapnis, ja vien par to neapjautāsies augstākajai vadībai. Atgādini sev par saviem mērķiem un gūsi panākumus.

Zivs

Zivis šodien centīsies izcelties ar apģērba palīdzību. Šis eksperiments nesīs divejādus rezultātus. Daudzi tavu dizaina izvēli redzēs, kā kaut ko ārkārtīgi bezgaumīgu. Kāds cits, no otras puses, būs izteikti ieinteresēts tevī, domājot, ka tu esi kaut kas unikāls. Tev būs daži fani vai pielūdzēji. Taisnība, tu uzreiz vēlēsies tikt prom no šiem cilvēkiem, jo viņi tevi redzēs kā neatvairāmu cilvēku.

 

Leave a Comment