Zodiaka zīmes, kuras attiecībās ir briesmīgas (un kāpēc)

Iespējams, jūs jūtat, ka lielāko daļu laika jūsu attiecības nenokārtojas. Un tas nav slikti. Jo daudz vieglāk ir izrauties no saiknēm, kas ir tikko sākušās, nekā no ilgtermiņa attiecībām.

Bet, ja jūs moka jautājums, kāpēc jums neveicas privātajā dzīvē, zvaigznes ir sagatavojušas jums pārliecinošu atbildi. Un tā – lūk, kāpēc jūsu attiecības brūk un jūk, knapi sākušās, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi:

Auns

Jūs nekad neattiecāties pret attiecībām ar rūpēm un pārdomu. Jūs kaļat plānus bez sava partnera, un brīnāties, kad viņš cenšas ar jums sazināties, turklāt jūs uzvedaties tā, it kā mūžam būtu brīvi, un netaisāties izveidot regulāras attiecības. Privātā brīvība – tas ir labi, bet visā ir jāzin savs mērs.

Vērsis

Jūs veicat sarežģītus testus un pārbaudījumus, lai pārbaudītu potenciālo partneri. Problēma ir tāda, ka jūs tik ilgi lemjat, vai viņš ir pietiekoši labs jums, ka jūsu izredzētajam beigu beigās beidzas pacietība, un viņš vairāk nevēlas cīnīties par jūsu uzmanību. Dažreiz vienkārši ir jānotic tam, ka viss būs labi, un jāvēro notikumu attīstības gaita.

Dvīņi

Jūs negribējāt atraidīt labus variantus, tāpēc pāris sakarus ar potenciālajiem partneriem saglabājāt, katram gadījumam. Jūs negribējāt kādam pieķerties, gadījumā, ja satiksiet kādu labāku. Jums nepatīk pārāk daudz emocionāli satuvināties, daudz vienkāršāk ir turēt cilvēku izstieptas rokas attālumā un, ja jūsu attiecības neizdosies, neviens necietīs.

Vēzis

Viņš no paša sākuma bija godīgs pret jums, un pateica, ka nav ieinteresēts attiecībās, bet jūs izlēmāt, ka, tikko viņš pavadīs ar jums kopā laiku un jūs labāk iepazīs, viņš pārdomās. Bet tā nenotika. Un viņš nav vainīgs pie tā, vienkārši jūs nebijāt godīgi paši pret sevi. Jūs uztvērāt viņa neieinteresētību attiecībās kā izaicinājumu, un vēlaties viņu iekarot. Nākamreiz, kad kāds jums teiks, ka nav gatavs nopietnām attiecībām, noticiet viņam.

Lauva

Jūs esat pārāk aizņemti, lai tērētu savu laiku tamlīdzīgām attiecībām, tāpēc pieņēmāt izsvērtu brīvu lēmumu un sarāvāt visas saites. Jūs zināt, cik vērti esat, un, kad piekrītat mazākam, jūs nevienam pakalpojumu neizdarat. Jūsu pārliecinātība ir ārkārtīgi pievilcīga, un cilvēkus jūs piesaistāt, iespējams, tāpēc jūs ilgi neesat vieni.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru