Zodiaka zīmes, kuras attiecībās ir briesmīgas (un kāpēc)

Jaunava

Jūs abi atradāties katrs savā barikāžu pusē, un nevarējāt atrast pieskaršanās punktus. Iespējams, jūs kādreiz satiksieties ar šo partneri nākotnē, un viss noritēs, kā apa sviestu, bet dotajā brīdī jums labāk iet katram savu ceļu. Jūs nevarat piespiest kādu būt attiecībās, it īpaši, kad abiem dalībniekiem nav emocionālu resursu, lai radītu izturīgu saikni.

Svari

Jūs bijāt tik ļoti piesardzīgs, ka ne sekundi nebijāt jūs paši. Jūs nevarat būt attiecībās viens ar otru, jo nebijāt godīgi vai neaizsargāti. Ir patīkami pievērst uzmanību citu cilvēku jūtām, bet ne tad, kad jūs baidāties parādīt, kāda esat patiesībā.

Skorpions

Attiecības attīstījās pārāk ātri, un pēc tam apstājās savā attīstībā. Jums bija ekstremāli seksuāla tieksme vienam pret otru, bet ar to ir par maz, lai izveidotu ilgtermiņa attiecības. Un, tikko jūs piesātinājāties viens ar otru, jūs sapratāt, ka jūsu saikne nekad nepārvērtīsies par kaut ko vairāk, kā seksu.

Strēlnieks

Jums nevajadzēja daudz laika, lai saprastu, ka attiecības jūs smacē. Jūs cienāt savu neatkarību, un vēlaties brīvi darīt visu, ko vien vēlaties, nejūtot pret kādu piesaisti. Tikko jūs apjautāt, ka esat būrī, tā nolēmāt no tā tikt ārā. Tomēr, jūsu saikne varēja kļūt stiprāka, bet tam patraucēja jūsu bailes no pienākumiem.

Mežāzis

Jums burtiski nepietika laika, lai satiktos ar savu partneri. Jūs bijāt pārāk aizņemti, lai sarakstītos ar viņu. Jūs sevi pārliecinājāt, ka, ja viņš patiešām grib būt kopā ar jums, tad papūlēsies. Acīmredzot attiecības nebija tas, ko jūs gribējāt, un tagad jūs varat veltīt vairāk laika saviem darba projektiem.

Ūdensvīrs

Jūs reti pavadījāt laiku divatā viens ar otru – pastāvīgi staigājāties ar draugiem, un nekad neko kopā nedarījāt. Jūs pat nesadevāties rokās, jo vēlējāties likties attālināta un vienaldzīga. Lieliski nostrādāts – viņš skaidri saprata, ka viņš jūs vairs neinteresē.

Zivis

Jūs gaidījāt, ka jūsu partneris lasīs jūsu domas un sajutīs jūsu jūtas bez vārdiem. Tomēr pēc jūsu darbībām viņš pieņēma, ka jūs vēlaties būt draugi, un atbilstoši arī rīkojās. Vispār paļauties uz kādu ne vienmēr ir laba ideja, it sevišķi, kad runa ir par attiecībām, jums ir jādod vismaz kaut kāds mājiens par to, ko jūs jūtat.

avots

Pievienot komentāru