Vienkārša kabaču kaviāra recepte: ģimene ziemā būs sajūsmā par šo uzkodu

Vasaras mēneši vienmēr dāvā dāsnu ražu, īpaši tiem, kas audzē savus dārzeņus. Viens no tiem dārzeņiem, kas bieži aug bagātīgi, ir kabači.

Tā garša un daudzpusība padara to par ideālu sastāvdaļu dažādu ēdienu gatavošanai, taču ko darīt, ja raža ir tik liela, ka jūs vairs nezināt, kā to izmantot? Šajā gadījumā es ieteiktu pagatavot gardus kabaču ikrus – šī recepte ir ne tikai vienkārša, bet arī ļauj baudīt vasaras garšu ziemā, kad svaigi dārzeņi vairs nav tik pieejami.

Kabaču ikri ir lielisks papildinājums jūsu ziemas krājumiem, un šis ēdiens ne tikai izdaiļos jūsu galdu, bet arī iepriecinās jūs un jūsu ģimeni aukstajos ziemas mēnešos.

Sastāvdaļas kabaču ikriem

Pirms sākam gatavošanu, aplūkosim, kādas sastāvdaļas būs nepieciešamas, lai radītu šos gardos ikrus. Šeit ir to saraksts:

Kabači: 1 vidēja izmēra

Tomāti: 2-3 lieli (vai 6-7 mazi)

Burkāni: 2-3

Sīpoli: 2

Paprika: 2-3

Sāls un cukurs: pēc garšas

Etiķis (9%): 2 ēdamkarotes

Asie pipari: pēc izvēles (pikantuma piešķiršanai)

Šīs vienkāršās un pieejamās sastāvdaļas ir viegli atrodamas lielākajā daļā virtuves, īpaši vasaras mēnešos, kad dārzi ir pilni ar svaigiem dārzeņiem.

Kabači ir šīs receptes galvenais varonis, bet citi dārzeņi, piemēram, tomāti, burkāni, sīpoli un paprika, piešķir bagātīgu un daudzveidīgu garšas buķeti, kas padara šo ēdienu tik īpašu.

Lasi vēl: “Ziemas dārgums”: nekas nav garšīgāks par lečo. Kaimiņi jau veic pasūtījumus – jāpagatavo katram pa 50 burkām

Gatavošanas process: Soli pa solim

Tagad, kad mums ir visas nepieciešamās sastāvdaļas, pāriesim pie pašas gatavošanas. Dārzeņu ikru gatavošanas process ir sadalīts vairākos vienkāršos soļos, kurus izpildot, jūs iegūsiet gardu un veselīgu uzkodu.

1. Dārzeņu sagatavošana

Pirmais solis ceļā uz gardiem kabaču ikriem ir visu dārzeņu sagatavošana. Šajā posmā jūs sāksiet ar kabaču sagriešanu kubiņos.

Kabači ir mīksts un sulīgs dārzenis, kas labi piemērots biezeņu gatavošanai, tāpēc ir svarīgi to sagriezt vienmērīgos gabalos, lai tas vienmērīgi gatavotos.

Pēc tam turpiniet ar tomātu sagriešanu nejaušos gabalos. Tomāti piešķir ikriem sulīgumu un skābumu, kas sabalansē dārzeņu saldo garšu.

Tad sarīvējiet burkānus, kas piešķir dabisku saldumu un pievieno krēmīgumu, ko īpaši izbauda bērni.

Visbeidzot, smalki sagrieziet sīpolus, kas piešķir dārzeņu ikriem vieglu asumu un dziļumu.

Neaizmirstiet arī par papriku – sagrieziet to pēc vēlēšanās, lai pievienotu papildu krāsas un garšas jūsu ēdienam.

Šķir nākošo lapu un lasi pagatavošanas soļus….

Leave a Comment