Neparasta piedeva pārveidos kotletes līdz nepazīšanai – tās kļūs daudz sulīgākas un vēl gardākas

Kotletes varētu uzskatīt par ēdienu, kas visbiežāk izraisa karstus strīdus starp saimniecēm. Ne velti katram ir savs priekšstats par to, kā šo ēdienu vislabāk pagatavot.

Ir zināms, ka, lai kotletes būtu sulīgākas, ir ieteicams pievienot dažādas sastāvdaļas. Katram ir savi triki un metodes. Katrs cilvēks ir ar savu garšas preferencēm, tāpēc dažādi veidi palīdz pielāgot kotletes individuālajām vēlmēm.Dažādiem pagatavošanas veidiem tiek izmantotas dažādas sastāvdaļas, piemēram, sīpoli, ķiploki, garšvielas vai marinādes, kas ietekmē kotlešu garšu un tekstūru.

Lasi arī: Manas omītes mīļākie Kafijas cepumi ar šokolādes skaidiņām

Visbiežāk izmantotā sastāvdaļa šim mērķim ir sīpoli, kas patiešām uzlabo gaļas garšu. Citi cilvēki labprāt pievieno sviestu, kas ne tikai piešķir sulīgumu, bet arī maigumu kotletēm.

 

Tomēr ir arī oriģinālāks kotlešu pagatavošanas variants.

Kāda negaidīta sastāvdaļa pārvērtīs kotlešu malto gaļu?

Jūs noteikti esat dzirdējuši par to, ka kotletes gaļas kvalitāti uzlabo šķidras sastāvdaļas. Visbiežāk izvēle ir gāzēts minerālūdens vai pat parasts auksts ūdens. Tas nav slikts variants, kas patiešām sniedz efektu.

 Taču kotletes var padarīt daudz sulīgākas un garšīgākas ar vienu īpašu sastāvdaļu.

Lai to izdarītu, ieteicams sasaldēt nelielu daudzumu vistas vai gaļas buljona. Pēc atkausēšanas tas jāpievieno maltai gaļai, kas paredzēta kotletēm.

Kotletes iznāks vienkārši neaprakstāmi sulīgas.

Tāpēc, kad jūs nezināt, kur likt lieko biljonu, noteikti to sasaldējiet un tā kubiņus vēlāk izmantojiet citu ēdienu pagatavošanā. Vismaz kotletes pilnīgi noteikti sanāks dievīgas!

Leave a Comment