Manas omītes mīļākie Kafijas cepumi ar šokolādes skaidiņām

Šis ir vēl viens izcils cepums, ko noteikti vēlēsities pievienot savai cepumu kolekcijai!

Ar savu unikālo garšu un izcilo tekstūru tas iepriecinās jebkuru garšas kārpiņu. Šie cepumi ir  viegli pagatavojami.

Viņu tekstūra ir patiešām īpaša, jo apvieno smilšainas un nedaudz košļājamas īpašības, radot patīkamu kontrastu, kas padara katru kumosu īpaši baudāmu.

Šī īpašā tekstūra tiek panākta, rūpīgi līdzsvarojot sastāvdaļu proporcijas un ievērojot precīzu cepšanas režīmu. Tādēļ, ja vēlaties iegūt tieši tādu pašu rezultātu kā redzams manā fotoattēlā un aprakstā, ir ļoti svarīgi nepārveidot cukura daudzumu receptē.

Ja eksperimentēsiet ar sastāvdaļu attiecībām vai cepšanas laiku, pastāv iespēja, ka iegūsiet atšķirīgu tekstūru, kas var nebūt tik pievilcīga.

Tāpēc, lai nodrošinātu, ka jūsu cepumi ir tādi paši kā manējie, iesaku stingri sekot norādījumiem un sastāvdaļu proporcijām, kā arī izmantot noteikto cepšanas režīmu.

 

Sastāvdaļas 12 gabaliņiem:

Velku sviests 140 grami brūnais cukurs 170 grami šķīstošā kafija 2 tējk olas 1 gab kviešu milti 200 grami sāls 1/2 tējk. soda 2/3 tējk. tumšā šokolāde vai šokolādes skaidiņas 70 grami.

 

Ēdienu gatavošanas recepte:

Sastāvdaļu piezīmes: Kafija . Recepte izmanto šķīstošo kafiju. Ja jums ir šķīstošais espresso pulveris, ņemiet to. Ja nē, tad ņemiet parasto granulētu kafiju, ielieciet to ciešā maisiņā vai starp pergamenta loksnēm un sarullējiet ar rullīti, lai sasmalcinātu.

Par vienu cepumu nav jāpērk vesela kafijas kanna – lielveikalu kasēs tiek pārdoti šķīstošās kafijas porciju maisiņi. Ja pamatā vēlies izmantot dabīgo kafiju, tad pievieno 1 ēd.k. smalkākā maluma kafija.

Cukurs . Recepte izmanto brūno cukuru. Tas cepumiem piešķir karameļu krāsu un īpašu garšu.

Ja jums nav pieejams brūnais cukurs, cepiet ar parasto cukuru. Cepumi garšos vienkāršāki, taču tas nav īpaši traģiski. Ļoti iesaku receptē nemainīt cukura daudzumu – tas ļoti ietekmē mīklas konsistenci un cepumu galīgo tekstūru. Samazinot cukura daudzumu vismaz par trešdaļu, iegūsit citu rezultātu.

Olas . Olu izmērs ir C-1 vai M. Šī ola sver apmēram 55 g Receptei ņem olas istabas temperatūrā. Ja jums nav pietiekami daudz laika, lai olas sasiltu uz letes, iemērciet tās bļodā ar karstu krāna ūdeni uz 15 minūtēm. Eļļa . Sviestu šai receptei var izmantot no 72,5% tauku satura un vairāk.

Apvienojiet sviestu ar cukuru un kafijas pulveri. Sakuļ līdz krēmīgai konsistencei. Cukurs pilnībā neizšķīst, tas ir normāli.

Pievieno olu un vēlreiz sakuļ.

Pievienojiet miltus, kas izsijāti ar soda, un mīciet mīklu.

Pievieno šokolādi.

Sajauc. Pārklājiet mīklu ar plēvi un ievietojiet to ledusskapī uz pusstundu. No atdzesētās mīklas veido 12 bumbiņas un liek uz cepešpannas. Attālumam starp gabaliņiem jābūt pietiekami lielam, jo ​​cepumi cepšanas laikā izplatīsies.

Leave a Comment