VIDEO. Influencere Elīna Didrihsone pārsteidz daudzus: kopš iepazinusies ar vīru, 8 gadu laikā ne reizi nav darījusi vienu lietu

Influencere un uzņēmēja, apģērbu veikala “Butterfly” īpašniece Elīna Didrihsone, raidījumā “Kad viņas satiekas” atklājusi kādu faktu par sevi, kas, visticamāk, daudziem licis izbrīnā ieplēst acis.

Sarunājoties ar raidījuma vadītājām Elīna atklāj, ka ļoti gribētu ģimeni ar daudz bērniem – pat četriem, un nebūt nebaidās no tā, ka rūpes tikai pieaugs un laika būs mazāk. Tomēr viņa arī stāsta, ka šoreiz pie otrā bērniņa tikt tik viegli vis neizdodas.

Viņa stāsta, ka apmeklējusi vairākus speciālistus pa “sieviešu līniju”, no kuriem viens gan norādījis, ka problēmas cēlonis, visticamāk, esot viņas niecīgas ķermeņa svars, taču otrs sacījis, ka ar svaru viņai viss ir kārtībā – problēma esot “galvā”, tāpēc ieteicis viņai sākt sportot.

Foto – ekrānuzņēmums

“Un es nebiju sportojusi visus 25 gadus… Es jau otro mēnesi eju trenēties. Neesmu atradusi vēl savu ideālo treneri, jo visi grib mani saudzēt. Bet es gribu tā kārtīgi – tā, lai nosvīdusi. Skrienu, darbojos, man patīk kardio, kaut ko paskatos arī no “Youtube” video,” – viņa dalās pieredzē.

Lasi vēl: VIDEO. “Tu atnāc uz veikalu iepirkties, atver durvis un tur…” – influencere Elīna Didrihsone ar vīru darījuši trakas lietas

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment