VIDEO. Influencere Elīna Didrihsone pārsteidz daudzus: kopš iepazinusies ar vīru, 8 gadu laikā ne reizi nav darījusi vienu lietu

Foto – ekrānuzņēmums

Tomēr raidījuma vadītāja Baiba Vītiņa neslēpj: “Daudzi uztraucas par tavu svaru. Es jau gan redzēju, ka tu pie mums atnāci un tev somā līdzi bija brukāni. Un tad es skatos tavā “Instagram” visas tās mērces, gaļas, burgerus…”.

Elīna smejas: “Jā, maniem mājiniekiem ļoti tas viss garšo. Bet es tev varu pateikt kādu noslēpumu – kopš es iepazinos ar savu vīru, es ne reizi neesmu apēdusi veselu burgeri. Bet esmu nokodusies no visiem. Es tomēr saprotu, ka tas burgeris kaut kur paliks un ne tur, kur tev gribētos. Es laikam psiholoģiski saprotu, ka man pietiek ar tiem diviem kodieniem, esmu pieradusi, ka man pietiek ar mazumiņu. Es neliedzu sev nevienu produktu, bet liedzu daudzumu.”

Foto – ekrānuzņēmums

Elīna atzīst, ka attiecību sākumā ar vīru Nauri, bijusi 12 kg smagāka un, visticamāk, ka arī viņam tagad nekas nebūtu pret “tādu” Elīnu. Tomēr viņa norāda, ka tad gan apmierināta nebūtu viņa pati: “Kuram ir vajadzīga pukstoša sieva, kas pati sev nepatīk? Viens ir tas, kā mani citi grib redzēt un kāda es patīku citiem, bet otrs – kā es pati sevi vēlos redzēt!”

Vairāk šajā video.

Leave a Comment