VIDEO. “Tu atnāc uz veikalu iepirkties, atver durvis un tur…” – influencere Elīna Didrihsone ar vīru darījuši trakas lietas

Foto – ekrānuzņēmums

Kāda socvietnes “X” lietotāja sašutusi par uzņēmējas Elīnas Didrihsones un viņas vīra Naura izdarībām, abiem piederošajā modes veikalā “Butterfly”.

Jāatgādina, ka Elīna ir viena no populaŗākajām tā saucamajām sociālo tīklu slavenībām, kurai ikdienā seko tūkstošiem cilvēku.

(papildināta ziņa)

Sociālo tīklu slavenības ir kļuvušas par milzīgu parādību pasaulē, un tas attiecas arī uz Latviju! Šajā digitālajā laikmetā cilvēki ir spējuši izveidot sev sekotāju bāzi, daloties ar savu dzīvi, interesēm un prasmēm tiešsaistē. Pasaulē ir daudz sociālo tīklu platformu, piemēram, Instagram, YouTube, TikTok un Twitch, kas ir izveidojušas zvaigžņu dzimšanu, un tās ir ļoti populāras arī Latvijā.

Sociālo tīklu slavenības Latvijā var būt ietekmīgi cilvēki, kuri dalās ar savu dzīvesstilu, ceļojumiem, grima mākslu, sportu vai citām interesēm. Viņu popularitāte var būt balstīta uz īpašiem talantiem, interesantiem satura veidiem vai arī vienkārši uz spēju radīt emocionālu saikni ar savu auditoriju.

Latvijā ar[i ir vairākas interesantas personas, kas ir ieguvušas popularitāti sociālajos tīklos.

Piemēram, uz Instagram var būt populāri ceļojumu blogeri, kā arī cilvēki, kas dalās ar savu dzīvesstilu, modes izvēli vai interesēm. YouTube var būt vlogeri, kas dalās ar ikdienu vai specifiskām tēmām, kā arī izglītojošie kanāli par dažādiem jautājumiem.

TikTok ir platforma, kur dažādi cilvēki var kļūt populāri ar īsu, radošu saturu – tas var būt komēdija, deju video, izklaides saturs utt.

Lasi arī: 1 tējkarote un nokaltusi orhideja uzziedēs kā traka

Bet kas tieši bija noticis?

“Tu atnāc uz veikalu iepirkties, atver durvis un tur priekšā šis… Nav labi aprunāt cilvēkus, jā, bet ir tomēr kaut kāda robeža, kuru sasniedzot, viņi paši uzprasās (un iespējams apzināti?), ka par viņiem runā. Un ne to labāko.” – lietotāja raksta pie sava posta.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu detaļas

Leave a Comment