Vērsim jāspēj savaldīties, Svari nedrīkst iejaukties citu cilvēku konfliktos: horoskops 2023. gada 10. janvārim

Otrdien, 2023. gada 10. janvārī, Augstāko spēku ietekme būs īpaši spēcīga. Tāpēc cilvēkam jābūt īpaši uzmanīgam un vērīgam, jāizvairās no pēkšņām kustībām un galējībām, nebrauc un jātur emocijas savaldībā.

Abiem.info žurnālisti ir apkopojuši astrologu ieteikumus katrai zodiaka zīmei šai dienai.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auna noskaņojums šajā dienā var sabojāt sliktas priekšnojautas. Turklāt tam nebūs nekāda reāla pamata. Tāpēc nepievērsiet uzmanību visām šīm negatīvajām tendencēm.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vēršus gaida emocionālas svārstības, kas negatīvi ietekmēs tavu nervu sistēmu. Centieties koncentrēties uz pozitīvo, lai neiedzītu sevi līdz nervu sabrukumam.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem jāredz labas lietas, cilvēki un notikumi. Tādā veidā jūs savā dzīvē piesaistāt pozitivitāti. Tāpēc praktizējiet pozitīvu domāšanu.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēža astrologi iesaka neizrādīt aktivitāti un iniciatīvu. Pavadi šo dienu mierā un klusumā, dari patīkamas un noderīgas lietas, domā par savu hobiju.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām nevajadzētu pievērst uzmanību radinieku un draugu kritikai. Izturieties pret saviem vārdiem filozofiski un skaidri. Galu galā viņiem ir patiesības grauds un liela daļa taisnības…

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šodien viņi kaitinās visus apkārtējos ar savu neadekvāto rīcību. Pat ja esat patiesi dusmīgs, nesteidzieties reaģēt agresīvi. Izliecies, ka nedzirdēji vai nesaprati būtību, un tad uzvarēsi.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Mūsdienās visiem nav iespējams iesaistīties citu cilvēku konfliktos un strīdos. Karojošās puses samierināsies, un jūs paliksit negodā un izraisīsit dusmas. Tāpēc mēģiniet atstāt telpu, kurā valda savstarpēja sapratne.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Šajā dienā Skorpioniem vajadzētu pilnībā iegrimt darbos, lai izvairītos no dažādām nepatikšanām. Koncentrējieties uz galvenajiem uzdevumiem un prioritātēm, un vispār nepievērsiet uzmanību sekundārajiem.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam šajā dienā vajadzētu izvairīties no slinkuma un pesimisma. Mēģiniet darīt to, kas jūs interesē. Atrodi motivāciju nodarbībās un cilvēkos.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem šī diena nes negatīvu domu briesmas, kā rezultātā tā var nest konfliktus un nepatīkamas sekas. Tomēr ceriet uz labu dom plūsmu – un tās pamazām ienāks jūsu dzīvē.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Astrologi iesaka Ūdensvīram izvairīties no konfliktiem un strīdiem, īpaši ar ģimeni un draugiem. Visos iespējamos veidos mēs izlīdzinām asus stūrus un piekāpjamies. Visas neatliekamās problēmas var atrisināt tikai ar mierīgiem līdzekļiem.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm šodien labāk atteikties sazināties ar toksiskiem cilvēkiem, kuri sabojā garastāvokli un bremzē ceļu uz mērķiem. Nereaģējiet agresīvi uz kritiku, vienkārši izliecieties, ka lasāt informāciju.

Pievienot komentāru