Karma tevi noķers: kuras zodiaka zīmes atbildēs par pagātnes kļūdām periodā pēc 2023. gada 9. janvāra

Dažām zodiaka zīmēm 2023. gada janvārī būs jāsastopas ar likteņa bumerangu, brīdina astrologi. Kādas briesmas apdraud laika posms no 2023. gada 9. janvāra un kurus pārņems karma, noskaidroja abiem.info. 

 

Lilitas perioda iezīmes

Lilita ir melnais mēness. Pseidoplanēta, kuru nevajadzētu novērtēt par zemu. Viņai ir liela ietekme uz cilvēkiem. Tā kā Lilita ir atbildīga par kārdinājumu un iekšējiem dēmoniem, viņa provocē cilvēku uz zemiem darbiem, kas izpaužas kā egoisms, augstprātība, alkatība, izvirtība.

Lilitai ir ļoti grūti pretoties. Cilvēki vairs nekontrolē savu dzīvi. Tā dēļ cilvēks ļoti zemu krīt, zaudē kontaktu ar radiem un draugiem, atbrīvo negatīvismu un pilnībā iegrimst savās bailēs.

2023. gadā Lilita Lauvā ienāca 8. janvārī un paliks tur līdz 3. oktobrim. Lai saprastu, kā Melnais Mēness ietekmēs zodiaka zīmes, vispirms jāpaļaujas uz Lauvas īpašībām. Lauva – tie ir jautājumi par sevis izzināšanu, pašcieņu un visu personīgo, kas ieskauj. Arī Lauva ir bērnu tēma.

Tāpēc astrologi ceļ trauksmi, jo Lilita pirmo reizi pēc vairākiem gadiem nonāk visneaizsargātākajā zodiaka zīmē. Melnais mēness sniedz izkropļotu priekšstatu par notiekošo. Cilvēkam pārstāj patikt tas, ko viņš dara, viņa izskats, viņš būs neapmierināts ar savu bērnu panākumiem.

Un jebkurš mēģinājums labot kaut ko, kas jums nav piemērots, ir lemts neveiksmei. Taču Lilita Lauvā ir arī karmas triecieni. Vairāki horoskopa pārstāvji nekavējoties tiksies aci pret aci ar savu pagātni un atbildēs par pirms vairākiem gadiem veiktajām darbībām.

 

Kuru zodiaka zīmju pārstāvjus pārņems karma

Svari

Pirmkārt, šim zodiaka apļa pārstāvim jābūt uzmanīgam. Svari vienmēr cenšas rīkoties taisnīgi. Bet, tiecoties pēc patiesības, viņi bieži zaudē kaut ko cilvēcisku.

Laika posmā no 2023.gada 8.janvāra līdz 3.oktobrim šīs zīmes pārstāvjiem būs jāatbild par pagātnes kļūdām. Atcerieties, ka, iespējams, jūs kādu aizvainojāt, rīkojāties emociju vadīti vai konfliktsituācijās bijāt pārāk skarbs.

Drīzāk lūdziet piedošanu, pirms Visums sāk dot graujošu triecienu jūsu liktenim.

 

Lauva

Protams, Lauva nevar stāvēt malā, kamēr Lilita ir viņa zvaigznājā. Līdz 2023. gada 3. oktobrim Lauvas iekrīt dzīves prioritāšu pārvērtēšanas periodā. Lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju sapratīs, ka viņu agrākajām prioritātēm vairs nav agrākās vērtības.

Taču jābūt uzmanīgākam, jo ​​tagad ir pienācis brīdis, kad nevari adekvāti rīkoties tajā vai citā situācijā. Melnais mēness var sodīt arī tās Lauvas, kurām patīk pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Pirmkārt, uzbrukums būs attiecībām ar radiem un draugiem.

Pievērsiet lielāku uzmanību bērniem un mazbērniem, īpaši, ja viņi šobrīd ir pārejas vecumā. Darba un citu darba lietu dēļ jūs varat pilnībā zaudēt saikni ar tām.

 

Ūdensvīrs

Arī šim zodiaka apļa pārstāvim būs jābūt pacietīgam. Ūdensvīram ir jāatrodas aizskartā cilvēka vietā, tikai tā viņi var saprast, kādas sāpes reizēm sagādā citiem.

Dažas problēmas var ieilgt un ilgt ilgāk, nekā tika uzskatīts iepriekš. Ūdensvīriem ieteicams noskaņoties pozitīvi, izrādīt sapratni un uzdrīkstēties atzīt, ka savās nepatikšanās vainojami tikai viņi paši.

Ja Ūdensvīrs pārstās novelt atbildību uz citiem, tad karmiskais sods nebūs tik nežēlīgs.

Pievienot komentāru