Vērsi pavadīs veiksme, bet ūdensvīriem būs īpaša degsme; Dienas horoskops 2023. gada 7. martam visām zodiaka zīmēm

Otrdien, 2023. gada 7. martā, jādara lietas, kas noderēs sevis pilnveidošanai un pašattīstībai. To pastāstīja astrologi, kuri arī atzīmēja, ka šajā dienā veiksies vairumam zodiaka zīmju pārstāvju.

Ja jūs nolemjat strādāt šajā dienā, tad pieiet saviem uzdevumiem drosmīgi un radoši. Portāla Abiem žurnālisti apkopoja horoskopu 7. martam.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šodien labāk neveikt pirkumus. Ja tiešām steidzami kaut kas jāiegādājas, tad izdari to vismaz pēcpusdienā. Fakts ir tāds, ka šodien jūs neesat savākts, un jūs objektīvi nenovērtējat vajadzību pēc konkrēta produkta. Rezultātā jūs varat iegūt kaut ko pilnīgi nevajadzīgu un nepraktisku, veicot lielus neapdomīgus tēriņus.

Lasi arī: Suns turpināja gulēt pie vārtiem un gaidīja saimnieku! Vienu dienu, divas, trīs… Bet beigās…

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vērsi šodien it visā pavada veiksme. Šodien tev būs grūti koncentrēties darba mirkļiem, taču vajag sanākt kopā un pārdomāt arī visas detaļas – tikai tā varēsi izvairīties no kļūdām un nepatikšanām.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem šodien nemitīgi būs vēlme komunicēt un dalīties pieredzē ar citiem. Pirmajam, ar ko saskaries, nevajadzētu atvērt dvēseli. Labāk ir runāt ar radiniekiem un tuviem cilvēkiem – viņi jūs sapratīs un dalīsies emocijās, sniedzot sirsnīgus un noderīgus padomus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

Pievienot komentāru