Vērsi pavadīs veiksme, bet ūdensvīriem būs īpaša degsme; Dienas horoskops 2023. gada 7. martam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžu palīdzība šodien būs nepieciešama viņu tuviniekiem un draugiem. Atbalstiet viņus, ne mirkli nešauboties. Šodien jums ir aizliegts kļūt par strīdu, provokāciju un konfliktu dalībnieku. Ja redzat, ka tie briest, vienkārši izvairieties no sarunas un esat abstrakti.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Šī ir ļoti pozitīva diena cilvēkiem, kas dzimuši zem Lauvas zvaigznāja. Var un vajag apmeklēt kosmetologu, masāžas terapeitu. Ja ir nepieciešamība apmeklēt ārstu – nevilcinieties. Vispirms rūpējieties par savu veselību.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām šodien jādara tikai viegli darbi. Arī ceļošana un tikšanās ar draugiem šajā laikā ir aizliegta. Ja dodaties uz sporta zāli, nepārspīlējiet ar jaudas slodzēm.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem šodien vienkārši ir aizliegts sazināties ar nepatīkamiem un emocionāli grūtiem cilvēkiem. Izvairieties no sarežģītām situācijām un konfliktiem. Cik vien iespējams, palieciet mājās un vienatnē.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem šajā dienā vajadzētu parūpēties par sevi, atmetot pienākumus pret citiem. Jūsu paša dzīvē jau sen ir vajadzīgas krasas pārmaiņas un korekcijas – šodien tām ir īstais laiks.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem šodien ir jāuzlādē enerģija – ar to tev palīdzēs īpaši rituāli un garīgās prakses, piemēram, meditācija. Labvēlīga diena komunikācijai, kolektīvu jautājumu risināšanai. Tajā pašā laikā atmetiet visas emocijas, pretējā gadījumā tās neļaus jums sasniegt savus mērķus.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šodien Mežāžiem būs īpaši viegli un vienkārši rast savstarpēju sapratni ar radiem un draugiem. Šāda iespēja tavā dzīvē notiek ļoti reti. Tāpēc izmantojiet to pilnībā: apmeklējiet vecākus, izrunājieties no sirds ar bērniem, sarīkojiet romantiskas vakariņas ar mīļoto.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīri šodien ar īpašu degsmi un degsmi ķersies pie darba. Darba rezultāti būs lieliski, un tas radīs tevī labu garastāvokli un veicinās pašapliecināšanos.

Lasi arī: Suns turpināja gulēt pie vārtiem un gaidīja saimnieku! Vienu dienu, divas, trīs… Bet beigās…

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Astroloģe iesaka Zivīm pašām nodarboties ar pašattīstību – pašizglītību, meditāciju un vieglu sportu. Būs labi komunicēt ar veiksmīgiem cilvēkiem, kuriem ir daudz jāmācās.

Pievienot komentāru