Trīs zodiaka zīmes, kuras nemīl nevienu citu kā tikai sevi

Sevis mīlēšana ir daudzu cilvēku iezīme, taču ir zodiaka zīmes, kuras mēdz pilnībā būt apsēstas ar sevi. Viņi nepamana citus cilvēkus, jo viņiem neviens nav vajadzīgs. Savtīgas zodiaka zīmes un pārmērīgais egoisms nav viens un tas pats.

Cilvēki var meklēt izdevīgumu lietās, ko viņi dara, darot tās tikai sevis dēļ, tai pat laikā viņi var neizrādīt lepnumu. Kā tad atpazīt narcisu? Astrologi un psihologi nosauc trīs zodiaka zīmes, kurām bieži vien ir neatvairāma vēlme pēc sevis pielūgšanas.

LASI VĒL: Izlasi un uzzini, kura no visām Zodiaka zīmēm ir pati neuzticīgākā! Ceram, ka tā nav Tava otrā pusīte

Dvīņi: Cilvēki var domāt, ka Dvīņi prot mīlēt. Neapšaubāmi, viņi zina, kas ir mīlestība pret citu cilvēku, taču šīs jūtas viņiem joprojām ir otrajā vietā. Šīs zīmes pārstāvjus vēl bīstamākus padara viņu dabiskās spējas slēpt pārmērīgo lepnumu. Viņi zina, kā mīlēt divus cilvēkus vienlaikus, turklāt pirmais cilvēks ir viņi paši, bet otrais var būt jebkurš. Dvīņi dievina sevi, bet tas neizpaužas kā narcisms, viņi vienkārši nekad neņem vērā citu cilvēku prioritātes. Viņiem brīvība attiecībās ir vajadzīga vairāk nekā jebkuram citam. Ja viņi kaut ko vēlas, tad jūs esat vai nu ar viņiem, vai nē, bet viņi savu lēmumu neatcels. Principā ar to var sadzīvot, ja esat pietiekami diplomātisks. Dvīņiem var būt ārkārtīgi grūti gūt panākumus mīlestībā, jo viņiem nav principu šajā jomā.

Vērši, īpaši sievietes, ir tipiskas narcistes. Šiem cilvēkiem patīk apbrīnot sevi, apzinoties visu savu skaistumu. Ja jūs viņiem jautāsiet, kurš, viņuprāt, ir visskaistākais cilvēks pasaulē, tad ar lielu varbūtību viņi teiks, ka visskaistākie ir viņi paši. Vērsis ne tikai uzticas savam skaistumam, viņi ir pilnībā pārliecināti, ka viņu formas un proporcijas ir ideālas. Pat ja viņi atzīst, ka viņiem jāiet uz sporta zāli, lai zaudētu šos papildu kilogramus, jūs joprojām neatradīsit skaistākus cilvēkus par viņiem. Principā jūs varat saprasties ar šādu lepnumu, bet, ja jūs tas sākotnēji kaitina, tad labāk pat nemēģināt saprasties ar vērsi. Vērsi, kurš atbilst šim aprakstam, ir viegli identificēt – viņa tālrunī ir daudz “selfiju” un fotoattēlu, kur viņš vai viņa ir viens. Šajā ziņā vēži var būt līdzīgi vērsim, taču viņu narcisms nav tik atklāts un spēcīgs.

LASI VĒL: Esiet uzmanīgas ar šo 3 zodiaka zīmju vīriešiem

Lauvas visu dara sev, bet neslēpj to kā dvīņi. Viņiem ir arī vēlme pēc sevis apbrīnas kā vēršiem. Būtībā šie ir lepnākie cilvēki pasaulē. Ir reizes, kad viņi kaut ko dara citu labā, bet tas notiek reti. Lauvas neaizmirst par citu palīdzību, bet palīdz citiem tikai tad, kad pašiem nav problēmu. Ja cilvēki varētu kļūt par super varoņiem kā filmās, tad lauvu vidū būtu vismazāk šādu cilvēku, jo viņi vispirms atrisinātu savas problēmas un tikai pēc tam palīdzētu cilvēkiem. Lauvām patīk darīt lietas citu labā, bet tikai tad, ja tas viņiem palīdz paaugstināt reputāciju. Jums nevajadzētu gaidīt no viņiem altruismu.

COMMENTS

Pievienot komentāru