Sakārtojām lietas. 15 sieviešu triki

Meitenes, ņemiet vērā, šie ir noderīgi padomi. Šos noderīgos trikus ir pārbaudījusi ne viena vien saimniece, šie triki vienmēr palīdz mums tikt galā konkrētajā situācijā. Raupjš džemperis, sāls traipi uz jauniem zābakiem, iestrēdzis rāvējslēdzējs – jums vairs nebūs šo problēmu.

1.Lai džemperis nebūtu raupjš un nesaveltos. Šis paņēmiens jums palīdzēs atbrīvoties no divām problēmām vienlaikus, jauns džemperis jāsamitrina, jāsaloka un apmēram uz 10 stundām jāuzliek uz paplātes vai maisiņā, un jāieliek saldētavā. Tad to vajadzētu iegremdēt siltā ūdenī, lai tas “atkausētos”. Dzija kļūs daudz mīkstāka, un neveidosies savēlumi.

2. Kā noņemt nevēlamo smaku no drēbēm. Lai neitralizētu drēbju smaku, jums vajadzēs sajaukt degvīnu un ūdeni proporcijā 1 pret 3 un izsmidzināt to uz apģērba. Smaka burtiski pazudīs jūsu acu priekšā.

3. Veids, kā iztīrīt tonālo krēmu. Pirms mazgāšanas notraipīto vietu apstrādājiet ar skūšanās krēmu (putām).

LASI VĒL: Trīs zodiaka zīmes, kuras nemīl nevienu citu kā tikai sevi

4. Kā noņemt lūpu krāsas traipu? Izmantojiet matu laku, lai notīrītu lūpu krāsas traipu. Uzklājiet to un atstājiet uz dažām minūtēm. Pēc tam samērcējiet šo traipu un lieciet apģērbu mazgāties veļas mašīnā.

5. Lai notīrītu zamšādas apavus. Jūs varat maigi notīrīt zamšādas apavus ar mīkstu nagu vīli.

6. Kā izņemt traipus no ādas apaviem? Apavus, kas pieredzējuši sniega un sāls kaitīgo iedarbību, var notīrīt ar mīkstu zobu suku un etiķi, kas atšķaidīts ūdenī proporcijā 2 pret 1.

7. Kas var atgriezt lakādas izskatu? Izmantojiet vates tamponu ar vazelīnu, lai apstrādātu lakoto apavu skrāpējumus. Lai atgūtu spīdumu, izmantojiet stikla tīrīšanas līdzekli.

8. Kā atgriezt saskrāpētu un blāvu ādas apavu izskatu? Ja jums nav īpašu produktu, kas paredzēti šādu apavu kopšanai, varat izmantot mitrinātājus. Paņemiet salvetes vai auduma gabalu un berzējiet kurpes ar nelielu losjona daudzumu, lai apavus atgrieztu dzīvē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru