Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 19. līdz 25. augustam: pozitīvs skats uz lietām, palīdzēs nepalaist garām savu laimi!

Svari

Svariem šī nedēļa solās būt harmonijas, līderības un iniciatīvas periods. Arkāns “Moderācija” norāda uz nepieciešamību atrast līdzsvaru jebkurā darbībā, izvairīties no galējībām un tiekties pēc ilgtspējības. Svariem tas ir atgādinājums, ka panākumus bieži gūst ar izsvērtu un mērenu uzvedību.

“Imperatora” kārts runā par iespēju nostiprināties vai ieņemt vadošus amatus gan darbā, gan personīgās attiecībās. Svariem vajadzētu izmantot savas līdera īpašības, lai ieviestu kārtību un iegūtu autoritāti.

“Burvja” kārts atspoguļo pieejamo rīku un iespēju izmantošanu mērķu sasniegšanai. Šī ir radošuma, inovāciju un rīcības kārts. Svari var veiksmīgi uzsākt jaunus projektus, izmantojot esošos resursus un zināšanas.

Skorpions

Skorpioniem būs garīgās izaugsmes un svarīgu dzīves lēmumu nedēļa. “Pāvests” kārts simbolizē tradīcijas, mācīšanos, morālās vai garīgās vērtības. Šī kārts atspoguļo periodu, kad ir vērts pievērst lielāku uzmanību noteiktajām normām un noteikumiem. Skorpioniem var būt nepieciešams pieņemt norādījumus vai padomu no garīgā līdera vai mentora.

Arkāns “Tiesa” ir vērtēšanas periods, kas parasti saistīts ar vienas dzīves nodaļas beigām un iespēju sākt kaut ko jaunu. Šis ir laiks, kad pagātnes darbības un lēmumi nes rezultātus. Skorpioniem tas var nozīmēt nepieciešamību samierināties ar pagātni un pieņemt svarīgus lēmumus, kas ietekmē nākotni.

“Vientuļnieka” kārts liek domāt, ka Skorpioni, kuriem raksturīga tieksme uz pārdomām, šajā laikā atradīs iespēju garīgai attīstībai un personīgai izaugsmei. Šī laika izmantošana meditācijai vai pašrefleksijai palīdzēs iegūt skaidrību.

Strēlnieks

Strēlniekus gaida negaidītu pārmaiņu un izaicinājumu pilna nedēļa. “Torņa” arkāns runā par pēkšņām izmaiņām, kas zvaigznāja pārstāvjus var pārsteigt. Tas var būt šokējošs vai negaidīts notikums, kas maina dzīvi. Šis ir laiks, kad ir svarīgi saglabāt mieru un mēģināt šajās pārmaiņās saskatīt personīgās izaugsmes potenciālu.

“Velna” arkāns aicina pievērst uzmanību tiem dzīves aspektiem, kuros Strēlnieks var justies iestrēdzis vai apgrūtināts. Zvaigznes pārstāvjiem ir jāapzinās, kādas ir viņu problēmas, un aktīvi jāstrādā, lai tās pārvarētu.

“Laimes rata” kārts vēsta par periodu, kad nejaušībai, liktenim vai sinhronitātei būs nozīmīga loma. Ir svarīgi būt gataviem pārmaiņām un visefektīvāk izmantot radušās iespējas.

Lasi vēl: Jūsu laimīgā krāsa: kādas krāsas apģērbu vajadzētu vilkt katram zvaigžņu zīmes pārstāvim, lai dzīve mainītos uz labo pusi

Mežāzis

Mežāžiem nākamā nedēļa ir piepildīta ar procesiem, kas prasa intuīciju, taisnīgumu un apziņu. Kārts “Priesteriene” liek domāt, ka Zīmes pārstāvjiem svarīgu lēmumu pieņemšanā būs jāpaļaujas uz intuīciju. Šis ir laiks iekšējām pārdomām un atbilžu meklējumiem savas dvēseles dziļumos.

Arkāns “Taisnīgums” ir saistīts ar taisnīguma sajūtu, līdzsvaru un nepieciešamību pieņemt pārdomātus lēmumus. Šī kārts uzsver morālās godprātības un atbildības par savu rīcību un sekām nozīmi. Viņa aicina domāt par savu rīcību un izprast to sekas.

“Mēness” kārts liek domāt, ka Zivīm vajadzētu pievērst uzmanību bailēm, šaubām un neskaidrībām. Šonedēļ tev jābūt modram un neļauj bailēm traucēt pieņemt racionālus lēmumus.

Ūdensvīrs

Nedēļa solās būt aktīva un dinamiska ar personīgās un profesionālās izaugsmes iespējām. “Karietes” kārts simbolizē uzvaru un progresu. Tas uzsver nepieciešamību virzīt visus spēkus uz  mērķu sasniegšanu. Ūdensvīram šis ir laiks, kad ir svarīgi koncentrēties un izrādīt apņēmību, lai pārvarētu radušos šķēršļus.

Kārts “Burvis” norāda uz visu nepieciešamo rīku klātbūtni un iespējām vēlamo darbu veiksmīgai īstenošanai. Ūdensvīriem būs jāaktivizē savs radošums un spēja pārvaldīt notikumus un resursus, lai gūtu panākumus.

Kārts “Iemīlējušies” var nozīmēt nepieciešamību pieņemt svarīgus lēmumus attiecībās vai atrast līdzsvaru starp personīgo dzīvi un karjeras centieniem. Kārts mudina spert patstāvīgus soļus un vadīties pēc personīga labuma.

Zivis

Kārts “Tornis” simbolizē dramatiskas pārmaiņas, seno un negaidīto likteņa pavērsienu iznīcināšanu. Šis var būt grūts laiks Zivīm, jo ​​vecās struktūras un uzskati var sabrukt. Ir svarīgi palikt atvērtam pārmaiņām un izmantot tās personīgai izaugsmei.

“Tiesas” kārts atspoguļo pārvērtēšanas, pagātnes pārdomu un atdzimšanas iespēju periodu. Šis ir laiks, kad ir svarīga izpirkšana un  atbrīvošanās no pagātnes kļūdām. Zivīm šī kārts uzsver nepieciešamību uzņemties atbildību par savu rīcību.

Arkāns “Mēness” scenārijā pastiprina Zivju jutīgumu, realitātes uztverē ieviešot nenoteiktības elementu. Šajā periodā iespējama spēcīga maņu pieredze, sapņi vai intuitīvas atklāsmes, kas palīdzēs padziļināt izpratni par sevi un apkārtējo pasauli.

Mēs paši esam atbildīgi par veiksmes piesaisti, tāpēc ir tik svarīgi ticēt sev un  piesaistīt to, ko vēlamies ar domu spēku. Pareiza attieksme un aktivitāte palīdzēs nepalaist garām savu laimi.

Leave a Comment