Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 19. līdz 25. augustam: pozitīvs skats uz lietām, palīdzēs nepalaist garām savu laimi!

Vasara turpinās, un Taro kārtis palīdzēs Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem veiksmīgi aizvadīt nākamo augusta nedēļu. Precīzi izkārtojumi pavērs ceļu uz laimi un palīdzēs izvairīties no iespējamām likteņa kļūdām.

Daudz vieglāk tikt galā ar dzīves peripetijām, ja zini, kas sagaida tuvākajā nākotnē. Taro eksperti iesaka iepazīties ar nākamo Taro prognozi šai augusta nedēļai, lai būtu pilnībā bruņoti.

Vecākā arkāna padoms palīdzēs jums atrast pareizo pieeju jaunu problēmu risināšanai un mainīt jūsu dzīvi uz labo pusi.

Auns

Nākamā nedēļa būs dziļu pārdomu un nozīmīgu lēmumu periods gan personīgajā dzīvē, gan attiecībās. “Pakārtā vīra” kārts simbolizē īslaicīgu stagnāciju, kad Aunam nāksies nolikt malā tūlītējas vēlmes vai darīšanas, lai sasniegtu svarīgākus ilgtermiņa mērķus. Šī kārts iesaka pieņemt apstākļus, kurus nevar mainīt, un  atrast gudrību pacietībā un gaidīšanā.

Arkāns “Tiesa” nozīmē periodu, kad iepriekšējās darbības noved pie svarīgiem secinājumiem un kulminācijas. Tiks novērtēts pagātnes darbs un lēmumi, un jums būs jāsniedz atskaite par savu rīcību. Šī kārts atspoguļo iespēju atdzimt vai jaunu sākumu, pamatojoties uz pieņemto pieredzi.

Vērsis

Vērsis saskaras ar pārvērtību un svarīgu lēmumu periodu. “Pārmaiņu” kārts liek domāt, ka ir pienācis laiks pārmaiņām. Zvaigznes pārstāvjiem būs jāatmet pagātne, jāatstāj vecās idejas un jāatbrīvo vieta jauniem sasniegumiem.

“Tiesa” izkārtojumā ir kārts, kas runā par nepieciešamību veikt iepriekšējo lēmumu un to seku auditu. Varbūt pienācis laiks labot kļūdas un virzīties uz priekšu ar tīru dvēseli un apzinātu pieeju radušos situāciju risināšanai.

Kārts “Iemīlējušies” aicina izdarīt izvēli, kas noteiks tālāko notikumu attīstību. Citu karšu kontekstā tā var būt izšķiroša izvēle personīgās attiecībās vai profesionālajā partnerībā. Savstarpējas sapratnes, godīguma un harmonijas nozīmi attiecībās nevar pārvērtēt.

Dvīņi

Dvīņus gaida dziļu iekšējo atziņu un pārmaiņu nedēļa. “Pakārtā vīra” kārts simbolizē pārdomāšanas un darbības apturēšanas brīdi. Šis ir laiks, kad Dvīņiem vajadzētu piebremzēt un paskatīties uz situāciju no jauna. Iespējams, nāksies kaut ko upurēt, lai nākotnē sasniegtu kādu nozīmīgāku mērķi.

Arkāns “Mēness” runā par nepieciešamību pievērst uzmanību ne tikai intuīcijai, bet arī  likteņa pazīmēm. Dvīņi spēs rast atbildes uz satraucošiem jautājumiem, ja ieklausīsies sevī, nevis tenkās un baumās. Šis ir labs laiks sevis izzināšanai un meditācijai, lai palīdzētu noskaidrot jūsu iekšējo stāvokli.

“Laimes rata” kārts norāda uz dzīves apstākļu izmaiņām, iespējams, neparedzamām un pēkšņām. Ritenis griežas un viss mainās, ļaujot Dvīņiem virzīties uz priekšu. Tas ir atgādinājums, ka dzīve ir cikliska un vienmēr ir iespējas jauniem sākumiem.

Lasi vēl: Šīs 3 zvaigžņu zīmes var šķirties ar savu partneri pilnmēness laikā Ūdensvīrā 18. augustā

Vēzis

Vēžiem nākamā nedēļa būs pilna ar jauniem sākumiem, svarīgiem lēmumiem attiecībās un sevis izzināšanas periodu. “Muļķa” kārts simbolizē piedzīvojumu un zināmu naivumu un atvērtību jaunai pieredzei. Šis ir atgādinājums Vēžiem, ka reizēm ir vērts riskēt un iet pa nezināmu ceļu ar tīru sirdi un bez aizspriedumiem.

Arkāns “Iemīlējušies” parasti atspoguļo svarīgas dzīves izvēles, kas bieži ir saistītas ar personiskajām attiecībām. Šis varētu būt brīdis, kad Vēžiem jāpieņem nozīmīgs lēmums attiecībā uz mīļoto vai partnerattiecībām. Ir iespējama dziļa emocionāla saikne vai, gluži otrādi, nepieciešamība pieņemt lēmumu par ceļu nošķiršanu.

“Vientuļnieka” arkāns aicina meditēt, atrast iekšējo mieru un gudrību. Vēžiem šis ir laiks piebremzēt un pārdomāt savas jūtas un motivāciju, iespējams, meklējot vientulību vai atkāpjoties no ikdienas steigas.

Lauva

Šī nedēļa Lauvai ir dziļu transformāciju un garīgās apgaismības periods. “Zvaigzne” ir atbalsta un pārliecības karte, ka Visums darbojas par labu Zīmes pārstāvjiem. Šis ir laiks, lai rastu mierinājumu savos sapņos un vēlmēs, zinot, ka viņiem būs atbalsts to īstenošanai.

“Pārmaiņu” kārts liek domāt, ka vecajam ir jāpiekāpjas jaunajam. Šī kārts liek Lauvām pieņemt nepieciešamās izmaiņas un atlaist to, kas vairs nekalpo lielākajam labumam. Cīņa pret sliktiem ieradumiem un toksisku pieķeršanos drīz dos pozitīvus rezultātus.

Augstā kārts “Priesteriene” ir saistīta ar noslēpumiem, intuīciju un augstāku izpratni. Kārts mudina Lauvu uzticēties savām iekšējām sajūtām un ienirt savā zemapziņā, lai rastu atbildes un izprastu pašreizējo situāciju.

Jaunava

Jaunavām šī ir kārtības, struktūras un nozīmīgu lēmumu pilna nedēļa personiskajās un profesionālajās attiecībās. “Imperatora” arkāns parāda, ka veiksmīgai nedēļai Jaunavām būs jāparāda apņēmība, disciplīna un organizētība. Kārts uzsver strukturētas pieejas nozīmi lēmumu pieņemšanā un plānu īstenošanā.

“Tiesas” kārts prognozes kontekstā norāda uz nepieciešamību pabeigt ilgtermiņa projektus vai uzlabot attiecības, izmantojot godīgumu un tiešumu. Jaunavām jābūt godīgām un objektīvām, lai neizraisītu ļaundaru uzrašanos.

Arkāns “Iemīlējušies” liek domāt, ka Jaunavām būs jāpieņem lēmumi, kas prasa spēcīgu emocionālu un personisku novērtējumu. Tas var attiekties uz romantiskām attiecībām, biznesa partnerattiecībām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment