Svariem jauka diena, bet Vēzi gaida lielas pārmaiņas; Dienas horoskops 3. martam visām zodiaka zīmēm

Zvaigžņu atrašanās konkrētā dienā vēsta par notikumiem, kas sagaida zodiaka zīmes. Astrologi ir atšifrējuši debesu ķermeņu vēstījumus.

Viņi jau ir sastādījuši horoskopu 2023. gada 3. martam. Par to, kas šajā dienā gaidāms katram zodiaka apļa pārstāvim, noskaidroja izdevuma Abiem žurnālisti.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Zvaigznes runā par panākumiem profesionālajā darbībā. Piektdien Aunam jākoncentrējas uz darbu, taču neesiet iedomīgs un savu viedokli celiet augstāk par citiem. Tas ir pilns ar autoritātes zaudēšanu kolēģu un priekšnieku vidū. Tomēr akli nesekojiet citiem cilvēkiem. Pašas pozīcijas trūkums atņems veiksmi. Attiecībās ir svarīgi atbalstīt savu dvēseles palīgu.

Lasi arī:  Naudīgais marts: Eksperte nosaukusi zvaigžņu zīmes, kas peldēsies bagātībā agrā pavasarī

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Darbā lietas nebūs viegli. Zīmes pārstāvjiem klāsies grūti pat rutīnas uzdevumu risināšanā. Lai Vērsis šo dienu pārdzīvotu mierīgi un bez nerviem, vajadzētu smagi strādāt un savaldīties. Draudzīga attieksme pret apkārtējiem palīdzēs vieglāk tikt galā ar nepatikšanām.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Šajā dienā jāievēro ierastais grafiks. Liela mēroga plānu īstenošanu labāk atlikt uz citu datumu. Citādi Dvīņiem labvēlīga būs piektdiena, 3.marts. Laba diena romantiskiem randiņiem un patīkamai laika pavadīšanai ar partneri.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Liktenis ir sagatavojis negaidītas pārmaiņas. Lai izmantotu iespēju mainīt dzīvi uz labo pusi, Vēžiem jābūt neatlaidīgiem. Svarīgi vadīties pēc veselā saprāta, nevis ieklausīties citu padomos. Vientuļiem Vēžiem vakarā nevajadzētu sēdēt mājās. Viņus sagaida liktenīga tikšanās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru