Svariem jauka diena, bet Vēzi gaida lielas pārmaiņas; Dienas horoskops 3. martam visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Piektdien svarīgi būt uzmanīgiem, īpaši darbā. Tas ļaus izvairīties no konfliktiem ar priekšniekiem. Ieteicams kontrolēt savas jūtas un emocijas, jo impulsīvas darbības citi nesapratīs. Ja iespējams, Lauvām vajadzētu paņemt pārtraukumu.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Daudziem nāksies atgriezties pie nepabeigtiem darbiem un neatrisinātiem jautājumiem. Drīz viņi par to varēs saņemt nopietnu finansiālu atlīdzību. Labvēlīga diena jauna darba meklējumiem.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Jauka diena aktīvai atpūtai. Svariem vajadzētu taupīt savus spēkus un pavadīt laiku patīkamā kompānijā. Nedalies savās idejās ar kolēģiem, viņi tās var nepieņemt.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Stingri aizliegts jaukt personiskās un biznesa attiecības, īpaši, ja Skorpions sāk darīt ko jaunu. Darbības maiņa var pozitīvi ietekmēt finansiālo stāvokli. Astroloģe atzīmē, ka Skorpionus gaida patīkami romantiski piedzīvojumi.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Piektdien jākoncentrējas uz pašizglītību. Tas ir visefektīvākais ieguldījums nākotnē. Paaugstināts risks kļūt par tenku upuri. Lai Strēlnieks izvairītos no tukšām baumām, nevajadzētu pārāk daudz runāt par sevi ar nepazīstamiem cilvēkiem.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Zvaigznes brīdina par nopietnu konfliktsituāciju klātbūtni. Ja Mežāži nevarēs no tiem izvairīties, tad viņus gaida nopietnas problēmas ar nelabvēlīgām sekām veselībai. Tajā pašā laikā būs iespēja labi nopelnīt. Lai to izdarītu, jūs varat atgriezties pie pārtraukta projekta un pat meklēt jaunu ienākumu avotu.

Lasi arī:  Naudīgais marts: Eksperte nosaukusi zvaigžņu zīmes, kas peldēsies bagātībā agrā pavasarī

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ir svarīgi rūpēties par sevi un neuzņemties nevajadzīgas nepatikšanas. Labvēlīgs laiks komunikācijai un jaunām paziņām. Ūdensvīriem vajadzētu pārskatīt savas romantiskās attiecības. Ja tie ir neperspektīvi, jums jādomā par pārtraukumu.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Sensitīvai zīmei lēmumi jāpieņem, pamatojoties uz veselo saprātu. Emocijas kļūs par sliktu padomdevēju. Iespējami strīdi ar partneri, pārpratumi ģimenē. Brīvās Zivis varēs satikt interesantus cilvēkus.

Pievienot komentāru