Naudīgais marts: Eksperte nosaukusi zvaigžņu zīmes, kas peldēsies bagātībā agrā pavasarī

Tātad ir pienācis pirmais pavasara mēnesis, un naudas jautājums nav zaudējis savu aktualitāti.

TV zvaigzne Nikola Kuzņecova pastāstīja, kuras no zvaigžņu zīmēm martā var cerēt uz finansiāliem panākumiem, ziņo StarHit.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Pirmajā pavasara mēnesī naudas veiksme nebūs šīs zvaigžņu zīmes pārstāvju pusē. Zvaigznes un planētas aizliedz investēt ilgtermiņa projektos, investēt ārvalstu valūtā, aizņemties naudu un ņemt kredītus. Aunam jāuzmanās no manipulatoriem.

Šīs zīmes pārstāvjus sagaida diezgan saspringts finanšu periods. Iespējams, ka naudas veiksme viņus nepametīs uzreiz, taču labāk palikt vērīgam un censties neko steidzami svarīgu neieplānot marta pirmajai pusei.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Spēcīgās Veneras un Merkura ietekmes dienās, tas ir, mēneša trešajā dekādē, visi pirkumi noderēs un sniegs daudz pozitīvu emociju. Būs iespējams klīst, tērējot naudu izklaidei, atpūtai, dvēseles palīgam.

Pateicoties pozitīvai attieksmei, Vērsim mēneša pirmajā pusē izdosies izvairīties no daudzām finansiālām problēmām. Svarīgākais ekspertu brīdinājums: neaizdodiet un neprasiet naudu no nepazīstamiem cilvēkiem.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem vāja patrona periodā Merkura personā vajadzētu mēģināt analizēt savas darbības, lai atrastu kļūdas, kā arī mēģināt noskaidrot, kāpēc viņu dzīve nemainās uz labo pusi. Tas palīdzēs jums atrast robus jūsu uzvedībā un darbplūsmā.

Nav jābaidās no darba, kas nedos milzīgu ienākumu pieaugumu, bet atalgos ar stabilitāti. laika posms no 19. līdz 31. martam solās būt ārkārtīgi labvēlīgs: Visums dāvās Dvīņiem iespēju piepildīt senu sapni, veikt kādu svarīgu pirkumu vai saņemt paaugstinājumu.

Lasi arī: Nosauktas zvaigžņu zīmes kurām 2023. gada martā uzsmaidīs īpaši liela veiksme un liktenis piespēles jaunas iespējas

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem ir ļoti svarīgi uzraudzīt savu emocionālo un fizisko stāvokli, lai martā nezaudētu naudu. Ņemot vērā Merkura vājo pozitīvo ietekmi, šīs zīmes pārstāvjiem var rasties materiālas grūtības. Ir nepieciešams pareizi novērtēt jebkuru situāciju un plānot visu iepriekš. Ja tas netiek darīts, naudas zaudējumi var kļūt kritiski.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm un uzzinātu, kuri ir lielākie veiksminieki

COMMENTS

Pievienot komentāru