Dienas horoskops 2023. gada 2. martam visām zodiaka zīmēm

 

Zvaigžņu eksperti sastādījuši horoskopu visām zodiaka zīmēm 2. martam. Abiem lapas žurnālisti noskaidroja, kas sagaidāms katram zodiaka apļa pārstāvim.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Diena jāpavada kopā ar tuvākajiem cilvēkiem. Jāievēro piesardzība attiecībās ar svešiniekiem. Iespējams, daži no viņiem pievils Aunu.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)
Trešdiena būs neitrāla. Ar nepatikšanām nevajadzētu gaidīt, tomēr astroloģe iesaka svarīgas lietas atlikt uz citu dienu.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
No rīta vari darīt lietas, kuras jau sen esi atlikusi. Diena būs dinamiska un aktīva, un vakaru labāk pavadīt omulīgā un mierīgā atmosfērā.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Astrologs brīdina par paaugstinātu agresivitātes līmeni. Vēži sabruks uz citiem. Impulsivitāte neļaus viņiem īstenot dažus plānus.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Diena būs veiksmīga, ja jau iepriekš saplānosi un rīkosies saskaņā ar grafiku. Lauvas var nervozēt par sīkumiem, kas samazina viņu produktivitāti. Svarīgākās lietas jāieplāno trešdienas pirmajā pusē.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Labvēlīga diena jauniem sākumiem un mācībām. Ir vērts sevi pasargāt no konfliktiem un strīdiem.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Trešdiena būs labvēlīga diena darbam, ideju īstenošanai. Ja vēlaties, varat doties iepirkties. Svari veiks vairākus izdevīgus pirkumus.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Pastāv liela iespēja kļūdīties. Skorpioniem svarīgas lietas jāatliek uz vēlāku laiku.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Trešdien gaidāmas patīkamas tikšanās un jaunas iepazīšanās. Daudzi Strēlnieki varēs saņemt izdevīgus piedāvājumus, kas pavērs jaunus apvāršņus. Pāvels Globa iesaka nesēdēt, bet gan uzņemties iniciatīvu un rīkoties aktīvi.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Konservatīvai zīmei vajadzētu rūpēties par stabilitāti. Trešdien Mežāžiem jādara viss, lai izvairītos no pārmaiņām visās dzīves jomās. Neaizdodiet naudu pat tuvākajam.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Šajā dienā jums ir jāparāda gudrība un lojalitāte pret citiem. Tas ļaus izvairīties no konfliktiem. Trešdien ūdensvīriem nevajadzētu apspriest svarīgus jautājumus. Pastāv risks vienam otru pārprast.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Ir svarīgi parūpēties par labu enerģiju un mājīgu atmosfēru. Zivīm vajadzētu atteikties sazināties ar toksiskiem cilvēkiem un visiem, kas dzīvē ienes azartu.

Pievienot komentāru