Naudīgais marts: Eksperte nosaukusi zvaigžņu zīmes, kas peldēsies bagātībā agrā pavasarī

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas bioritmi būs salīdzinoši spēcīgi. Jā, viņi būs mērķtiecīgi, pašpārliecināti un ambiciozi, taču ar to pirmajā pavasara mēnesī ir par maz. Ir svarīgi saprast, ko viņi vēlas no dzīves, cik daudz naudas nepieciešams, lai atrisinātu visas problēmas.

Lasi arī: Nosauktas zvaigžņu zīmes kurām 2023. gada martā uzsmaidīs īpaši liela veiksme un liktenis piespēles jaunas iespējas

Jums ir jāizvirza mērķi, lai cik grūti tie būtu. Laika posmā no 1. līdz 18. martam Lauvai klāsies grūti, un pie vainas būs Venēras vājums ar Merkuru. Šo planētu ietekme papildinās izolāciju, kas apgrūtinās finansiālu panākumu gūšanu. Situācija sāks uzlaboties ap 15. datumu. Mēneša otrā puse nobloķēs visas problēmas, kas radušās agrāk.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Lietišķā sadarbība un aktīva sabiedriskā pozīcija nāk par labu, taču martā Jaunavām labāk nevienam savu viedokli neuzspiest un nevienu neaģitēt.

Neskatoties uz Merkūra vājumu, nevajadzētu atteikties no jaunām paziņām, jo ​​tās var kļūt ļoti noderīgas jūsu finansiālajam stāvoklim. Eksperti iesaka interesēties par jaunām jomām, jo, lai gūtu bagātību un panākumus, vispirms ir jāiziet no ierastās komforta zonas.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem ir jāsaskaņo enerģija savās mājās, lai visas finansiālās grūtības apietu viņus. Kārtība mājā. palīdzēs neitralizēt vājās Veneras – galvenās Svaru patrones – negatīvo ietekmi. Sākumā būs grūti, bet mēneša beigās pati nauda nonāks šīs Zīmes pārstāvju rokās.

Šāds brīnums tiek attaisnots ar Merkura un Veneras nostiprināšanos. Iespējams, martā kāds no parādniekiem izlems naudu atdot Svariem. Arī paši Svari negaidīti var saņemt lielu naudas atlīdzību.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Nevēlēšanās martā šķirties no naudas būs pilnībā pamatota. Skopums naudu nepieliks, bet tagad taupīšana ir pāri visam. Var sākt sevi nedaudz palutināt apmēram no 10. datuma. Runājot par darbu, nav jāsteidzas un jācenšas pēc iespējas ātrāk visus darbus pārtaisīt. Kļūdas kaitēs jūsu reputācijai un maciņam.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem pavasara sākums nebūs viegls periods. Šie cilvēki sagaida asas un ļoti radikālas pārmaiņas. Planētas var palielināt vajadzību pēc naudas, tāpēc ir svarīgi kļūt nedaudz ekonomiskākiem. Gaidītās peļņas vietā var sagaidīt papildu izdevumus, taču mēneša otrajā pusē viss atgriezīsies ierastajās sliedēs.

Lai kārtējo reizi nesatraukties, ir svarīgi visu uztvert vieglāk. Visus komandējumus un personiska rakstura braucienus labāk atlikt uz mēneša beigām.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Martā Visums ļaus Mežāžiem sākt no nulles. Tā nebūs tikai iespēja, bet īsta privilēģija, jo citas  zīmes, visticamāk, šādu iespēju nesaņems. Ja vēlaties pārveidot savu dzīvi, jums būs jārīkojas, nevis jāgaida laika apstākļi pie gaisa.

Martā pret naudu nevajadzētu izturēties vieglprātīgi. Varat mēģināt ieguldīt kāda cita laimē, veicot ziedojumu vai palīdzot mīļotajam. Tātad Mežāži izpelnīsies sev popularitāti un dāsnākā cilvēka titulu. Tas paaugstinās viņu reputāciju un piesaistīs jaunas finansiālās iespējas.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīri martā negaida jaunus kāpumus un augstu sniegumu, bet mēneša otrajā pusē iespējami pēkšņi finanšu pieaugumi. Spēja pareizi noteikt prioritātes arī labvēlīgi ietekmēs darbplūsmu.

Lasi arī: Nosauktas zvaigžņu zīmes kurām 2023. gada martā uzsmaidīs īpaši liela veiksme un liktenis piespēles jaunas iespējas

Mīlestība, mājas darbi un viss pārējais var pagaidīt. Izrādītais čaklums un centība noteikti tiks atalgota ar veiksmi, kas ielauzīsies Ūdensvīra dzīvē visnegaidītākajā veidā.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Merkurs uzkavēsies Zivju zīmē līdz 18. martam, kas vēsta par biznesa aktivitātes lejupslīdi. 19. datumā pienāks labākais laiks, lai veiktu kādu dārgu pirkumu vai iztērētu visu uzkrāto naudu atvaļinājumā. Pirkums, pēc astrologu domām, būs ļoti izdevīgs, un emocijas paliks atmiņā uz ilgu laiku.

Šomēnes  svarīgi nežēlot naudu sev, ģimenei, mājām un nākotnei. Lielākajai daļai cilvēku marta mēneša galvenā problēma ir attaisnojumi. Viņi ļoti demotivē un sabojā dzīvi kopumā, tāpēc eksperti stingri iesaka cīnīties ar vēlmi novelt atbildību uz citu cilvēku vai likteni. Novēlam veiksmīgu pavasara sākumu un ātru visu finansiālo problēmu atrisināšanu, ja tādas ir.

COMMENTS

Pievienot komentāru