Sieviešu horoskops nedēļai no 2023. gada 9. līdz 15. janvārim visām zodiaka zīmēm

Skaistajiem zodiaka apļa pārstāvjiem astrologi sniedza prognozi janvāra ekvatoram, laika posmam no 9 līdz 15 datumam. Dailyhoro iepazīstina lasītājus ar zvaigžņu ekspertu sieviešu horoskopu.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam steidzami jāatbrīvojas no negaidītām lietām, kas zog sievišķo enerģiju. Tas palīdzēs saglabāt spēku, skaistumu un vēlmi virzīties uz priekšu. Nelieli prieki, noderīgi ieguvumi, neparastas iepazīšanās, panākumi mīlestībā un asi likteņa līkloči – to visu var sagaidīt pēc Marsa atbrīvošanas no retrogrāda 12. datumā.

Nedēļas sākumā planētas ietekmes dēļ var būt ļoti grūti koncentrēties darbam. Astrologi iesaka dot sev laiku, lai nomierinātu nervus un sasniegtu harmoniju.

Lasi arī: Galvenās Saules un Merkura apvienošanās briesmas 2023. gada 7. janvārī

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Lieliem izrāvieniem karjerā un biznesā laiks vēl nav pienācis: šis periods vairāk piemērots mīlestībai un romantiskām attiecībām, saziņai ar ģimeni, bērniem. Tāpat astrologi iesaka sievietēm Vēršiem pārstāt piedēvēt sev citu cilvēku panākumus, jo tas kaitē karmai.

Tas bojā arī reputāciju, kuru vēlāk nebūs viegli atjaunot. Šīs zīmes pārstāvjiem janvāra vidū noteikti būs nepieciešama spēja saglabāt optimismu un nosvērtību. Visticamāk, šīs sievietes saskarsies ar problēmu, kas būs ātri un efektīvi jāatrisina.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Sarkanā planēta Dvīņiem sola ļoti labvēlīgu nedēļas nogali. Nedēļas nogales un ceturtdienas būs viņas spēkos un viņu laiks. Nevajadzētu riskēt un ļauties emocionāliem impulsiem, taču doties uz randiņiem un iepazīt vīriešus ir ļoti iespējams.

Dvīņu sieviešu zvaigznēm šonedēļ ieteicams būt ārkārtīgi piesardzīgām, tiekoties ar nedraudzīgiem cilvēkiem. Urāna ietekme trešdien, ceturtdien un piektdien var izpausties kā nedraudzīgu cilvēku aktivizēšanās un atkārtoti negatīva rakstura notikumi.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēža sievietēm vajadzētu ieklausīties sevī. Visticamāk, viņi spēs atrast apslēptas pazīmes, kas norāda uz emocionālām un fiziskām problēmām. Vēža patrons šonedēļ joprojām nebūs tajā izdevīgākajā pozīcijā, tāpēc labāk nepieļaut atvaļinājumu no darba, kavēšanos, solījumu nepildīšanu.

Tāpat astrologi neiesaka aizņemties naudu no pirmdienas līdz trešdienai un piektdienai. Arī drosmīgu plānu īstenošana būtu jāatliek. Planētas aicina nedaudz piebremzēt, sakārtot sakrājušos gadījumus/problēmas, atbrīvoties no noguruma.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Daiļā dzimuma lauvas varēs piepildīties ar jaunu enerģiju, ko varēs novirzīt plāna īstenošanai. Tāpat astrologi iesaka būt uzmanīgākam ar flirtu darba vietā: pagaidām nevajadzētu apvienot panākumus karjerā ar romantiskiem piedzīvojumiem.

Kopumā nedēļa piemērota ainavu maiņai, izkustēšanās, izlīguma mēģinājumam ar bijušo partneri, kā arī komunikācijas veidošanai ar draugiem un radiem.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Daiļā dzimuma Jaunavām cilvēku lasīšanā ļoti palīdz empātija. Šīm sievietēm ir laba citu cilvēku izjūta, kas viņām jāizmanto, cenšoties analizēt kāda cita raksturu un paredzēt citu cilvēku uzvedību. Astrologi ļoti iesaka skaistajām Jaunavām ķerties pie darba un biznesa.

Līdz ceturtdienai joprojām nav vērts pārtērēt: labāk likt likmes uz aktīvu darbu un ienesīga hobija, jaunu ienākumu un iedvesmas avotu meklējumiem. Jaunavām būs ļoti labas iespējas palielināt ģimenes budžetu.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Nedēļas beigās Marsam, kurš ceturtdien atbrīvojās no retrogrāda, vairs nebūs ko traucēt. Tas liecina, ka finanšu un karjeras jomā var sākties svarīgas pārmaiņas: var mainīties pienākumi, pieaugt alga. Daudzas Svaru zīmes sievietes spēs kļūt pārliecinātākas un atklāt savus talantus.

Astrologi ziņo, ka šobrīd visizdevīgākā stratēģija ir rīkoties pēc nojautas. Svaru stiprās puses tiek aktivizētas, lai viņi varētu sacensties par personīgo laimi, gūt panākumus un labklājību un iekurt kaislību mīļotā sirdī.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Nedēļas otrā puse ir labākais laiks pārrunām ar savu dvēseles radinieku. Šonedēļ ir iespēja nodibināt noderīgas attiecības vai, ja skaistie Skorpioni ir vientuļi, satikt savu sapņu vīrieti. Skorpioniem var nākties cīnīties ar toksiskiem cilvēkiem.

Astrologi iesaka šīm sievietēm pasargāt sevi no agresijas un uzbrukumiem. Labvēlīga biznesa prognoze šai nedēļai neaizēnos pat Merkura retrogrādu. Grūtības Scorpions nepārsteigs. Var rasties nelielas problēmas, ar kurām šīs sievietes var tikt galā vienu vai divas reizes.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Daiļā dzimuma Strēlniecēm darbā un biznesā vajadzētu būt nedaudz uzmanīgākām. Visticamāk, kāds no kolēģiem vai priekšniekiem izdarīs kādu nolaidību vai krāpšanos, un Strēlniekam būs jākārto problēmas. Bet citās jomās gaidāms pilnīgs miers.

Lasi arī: Galvenās Saules un Merkura apvienošanās briesmas 2023. gada 7. janvārī

 

Janvāra otrā nedēļa ir lielisks laiks, lai mainītu ierasto lietu gaitu un mīlētu sevi. Tas ir arī lielisks laiks, lai mēģinātu atbrīvoties no lietām, kas iznīcina dzīvības enerģiju. Ja jūs patiešām vēlaties no kaut kā atbrīvoties, nav labāka laika domāt.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži šonedēļ gaida šarma pieaugumu un motivācijas parādīšanos. Tas viss palīdzēs sasniegt to, kas iepriekš šķita gandrīz neiespējams. Nākamā nedēļa ir tikai mazs pakāpiens uz milzīgām kāpnēm, kas noteikti novedīs pie panākumiem.

Ir pienācis laiks spert pirmo soli. Astrologi iesaka sagatavoties ilgam kāpienam, pareizi formulējot savus sapņus. Labāk netērējiet enerģiju veltīgi, cenšoties atbrīvoties no domām, kas ieprogrammē cilvēku uz slimību un neveiksmēm.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Daiļā dzimuma pārstāvēm astrologi iesaka izkāpt no komforta zonas. Marss ienesīs lielas pārmaiņas Ūdensvīram. Tagad ir lielisks laiks, lai parūpētos par savu izskatu, mainītu tēlu un palielinātu sievišķo pievilcību.

Turklāt astrologi ziņo, ka plānots auglīgs komandas darbs. Iespējams, ka Ūdensvīra sievietes satuvināsies ar saviem draugiem, ar savu mīļoto. Var plānot kopīgu atvaļinājumu, biznesu. Jebkurā gadījumā ir svarīgi ņemt vērā tuvinieku vēlmes un neignorēt viņu padomus.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Daiļā dzimuma zivīm jācīnās ar ieradumiem, kas cilvēku padara par neveiksminieku. Šis ir lielisks laiks, lai atbrīvotos no visa, kas tevi velk uz leju un liek justies slikti. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Zivis ir dzīvespriecīgi cilvēki, taču viņi ne vienmēr var tikt galā ar savu negatīvismu.

Tajā viņiem palīdzēs tuvie cilvēki – mīļotais vīrietis, draugi, radi. Nedēļas otrā puse piemērota valodu apguvei, jo Marss vairs nebūs retrogrāds, kas uzlabos Zivju atmiņu un uzmanību.

Leave a Comment