Galvenās Saules un Merkura apvienošanās briesmas 2023. gada 7. janvārī

2023. gada 7. janvāris — pareizticīgo Ziemassvētki, pilnmēness “atbalstīti”. Turklāt šajā dienā tandēmā būs Saule un Merkurs. Kādas ir šī savienojuma briesmas, ziņo Dailyhoro.

 

Cik bieži Saule un Merkurs savienojas

Merkurs un Saule naksnīgajās debesīs ir sastopami kopā diezgan bieži – apmēram reizi mēnesī. To kombinācija rada daudz negatīvas enerģijas. Tāpēc astrologi iesaka ievērot vienkāršas vadlīnijas, lai šī diena būtu labvēlīgāka.

Šī ir viena no divām nelabvēlīgajām janvāra dienām. Tas būs diezgan bīstami, taču ne tikai Merkura un Saules savienojuma dēļ. Šo sestdien būs arī pilnmēness, kas var krietni paspilgtināt šo nelabvēlīgo aspektu.

 

Perioda galvenās briesmas

Negativitāte parādīsies burtiski no nekurienes. Daudzi cilvēki var kļūt naidīgāki pret citiem. Nemēģiniet atrast šīs uzvedības iemeslu. Visticamāk, jūs to nevarēsit atrast, jo tas vienkārši neeksistē. Merkurs un Saule spontāni un neparedzami provocēs negatīvisma pieaugumu. Noteikti nav vērts apvainoties.

Daudzi notikumi šajā dienā notiks nejauši un spontāni. No šīs dienas noteikti nav vērts gaidīt kaut kādu paredzamību. Tā vietā labāk noskaņoties uz optimistisku noskaņojumu un nekoncentrēties uz nepatīkamiem brīžiem. Haoss būs jūtams it visā – arī garastāvokļa maiņās.

Agresīvais Merkurs kļūs par problēmu avotu darbā un biznesā. Tieši viņa dēļ šo sestdien neizdosies, parādīsies grūtības, mazināsies arī motivācija. Ja vēlaties biznesā noturēties virs ūdens, tad nevajadzētu darīt šādas lietas: riskēt un veikt dārgus pirkumus.

Lasi arī: Šīm zodiaka zīmēm 2023. gada janvāris būs īpaši labvēlīgs

Cilvēki 7. janvārī peļņas un mērķu sasniegšanai daudz biežāk veiks nodevību un viltus. Nosodīt kādu un mēģināt atjaunot taisnīgumu nav pat vērts mēģināt. Daudz vieglāk ir ļaut pašam Visumam izlemt, ko un kā sodīt par šādām darbībām. Karmiskais taisnīgums joprojām pārņems tos, kuri izjauc labā un ļaunā līdzsvaru uz slikto pusi.

Saule un Merkurs, kas saplūst kopā, cilvēkiem bieži rada problēmas uz ceļa. Tas attiecas ne tikai uz tiem, kas daudz laika pavada pie stūres, bet pat tiem, kuri uz un no darba brauc ar vilcienu vai autobusu.

COMMENTS

Leave a Comment