Populārais latviešu aktieris un režisors Intars Rešetins atklāj vienu noslēpumu: tas ir laimīgas laulības pamatā!

Foto – ekrānuzņēmums

Jau padsmit gadus Latvijā pazīstamais aktieris un režisors Intars Rešetins ir precējies ar fitnesa treneri Zandu, un abu laulībā pasaulē nākušas divas meitas – Elīza un Grēta. Viesojoties sarunu raidījumā “Kad viņi satiekas”, Intars atklāj, kas, viņaprāt, ir laimīgas laulības pamatā.

Rešetins teic, ka, visticamāk, recepte katram ir sava. Tomēr, viņaprāt, attiecības iziet tādus kā lokus jeb fāzes.

Aktieris Andris Bulis, sarunu cikla “Kad viņi satiekas” vadītājs, vaicā, kā viņš ar sievu satikās?

“Tas nav nekāds noslēpums, ka es biju šauts putns. Mēs satikāmies mirklī, kad es šķīros no pirmās sievas. Es saņēmu īsziņu no viņas. Tolaik es strādāju pasākumos, tos vadīju. Satikāmies tādā pasākumā vienreiz, tad otro reizi. Un tajā otrajā reizē man bija kaut kāds emocionālais saturs, kas iznāca laukā un viņa izrādījās brīnišķīga klausītājs. Atvadoties es izmetu frāzi, kas laikam nostrādāja. Es sacīju, ka mans plecs jau ir noraudāts slapjš, tomēr, ja arī tev dzīvē ir līdzīga situācija – zvani, raksti – es tevi uzklausīšu. Nepagāja ne sešas dienas, un es saņēmu no viņas ziņu,” – atceras Intars.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: “Tagad to atceros kā anekdoti!” – tautā mīlētais profesors Anatolijs Danilāns pastāsta, ko piedzīvoja savā pirmajā darbadienā

Viņš arī atzīst, ka sākumā viņiem bija iemīlēšanās, bet tikai pēc tam – iepazīšanās.

“Šobrīd “ejot” pa fāzēm – mēs paņemam to labāko, un tur ir gan daudz romantikas, gan daudz jūtu. Tas, kas man ļoti patīk, ir draudzīga. Tā ir tā aktīvā daļa, kas attiecībās ir pamatu pamats – ka mums ir jābūt draugiem. Un Zanda, ja var teikt, ir mans labākais draugs. Bet mums arī ar jūtām viss ir labi. Manuprāt, tas tā ir… Tā vismaz ir mums, es nezinu, kā ir citiem, un uz to mēs varam balstīt ģimeni kā fundamentu. Mēs esam draugi – vīrs un sieva,” – saka populārais aktieris.

Intars Rešetins sarunājas ar Andri Buli par laimīgas laulības noslēpumiem – skaties šajā video.

Pievienot komentāru