Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 26. augusta līdz 1. septembrim: nedēļas sākumā netērējiet resursus!

Pāvels Globa ir viens no populārākajiem speciālistiem. Viņa prognozes vienmēr ir precīzas, un viņa padomi Zvaigžņu zīmēm ir noderīgi un visefektīvākie.

Lai šī nedēļa būtu pēc iespējas veiksmīgāka, mēģiniet ievērot eksperta pamata ieteikumus. Ir pienācis laiks uzzināt, kas mūs sagaida vasaras beigās un pirmajā rudens dienā. Centieties pienācīgi atpūsties, it īpaši pirmajās trīs dienās, jo Venēra kļūs spēcīga tikai ceturtdien.

Tāpat labāk netērēt daudz naudas līdz trešdienai, jo tieši trešdien Merkurs atbrīvosies no retrograda.

Auns

Aunam vispirms jādomā par sevi. Lai kāds to sauc par savtīgumu, bet šonedēļ vispirms ir vērts atrisināt personīgās lietas un jautājumus – tagad tam ir vispiemērotākais laiks.

Nedēļas beigas veltiet mācībām, profesionālo iemaņu pilnveidošanai, zināšanu iegūšanai un gatavošanās eksāmeniem.

No trešdienas labi norisināsies svarīgas lietišķas tikšanās un pielāgošanās jauniem darba apstākļiem.

Vērsis

Pāvels Globa iesaka vientuļajiem Vēršiem mēģināt atrast dvēseles palīgu. Var flirtēt, doties uz randiņiem, iepazīties. Tagad labāk nesteigties ar sarežģītām lietām.

Disonanse enerģijas plūsmās ilgs līdz otrdienai ieskaitot, kas negatīvi ietekmēs Vērša veiksmi.

Šonedēļ svarīgi parūpēties par attiecību stiprināšanu ar mīļoto un ģimeni.

Dvīņi

Dvīņiem ir stingri aizliegts konfliktēt, apspriest problemātiskas tēmas vai piespiest cilvēkus izdarīt izvēli. Tiem Dvīņiem, kuri ir attiecībās, pēc iespējas vairāk brīvā laika jāpavada kopā ar savu otro pusīti.

Ja jūsu mīļotā cilvēka vēl nav, varat mēģināt viņu atrast, sākot no trešdienas. Jums biežāk jāanalizē sava uzvedība un domas un jāstrādā pie tām. Sevišķa apskate būs īpaši noderīga nedēļas nogalē.

Vēzis

Nedēļas nogale ir ideāla sapņu īstenošanai un motivācijas atrašanai. Nedēļas sākums Vēžiem būs bīstams pieaugošo baumu un nepatiesās informācijas dēļ.

Jums vajadzētu uzticēties tikai sev un tuvākajiem. Darbā Pāvels Globa iesaka visiem uzdevumiem pieiet radoši.

Nestandarta risinājumi palīdzēs ietaupīt laiku. Tāpat ir vērts taupīt enerģiju un vairāk atpūsties.

Lauva

Šonedēļ var notikt daudz dažādu notikumu, kas prasīs Lauvas maksimālu koncentrēšanos. Jūs varat iesaistīties pašpārbaudē un pagātnes kļūdu analīzē.

Lauvām būs iespēja atklāt sevī trūkumus un pēc iespējas ātrāk tās labot. Nedēļas nogales ir ideāls laiks tam.

Pirmdiena un nedēļas sākums kopumā būs grūts laiks. Mums būs jācīnās ar šaubām.

Jaunava

Jaunavām tagad nav jābaidās no rutīnas darbiem, jo ​​tas palīdzēs koncentrēties, aizmirst par sliktām domām un mierīgi pārvarēt negatīvos mirkļus.

Piektdienās un brīvdienās varat doties ceļojumā vai palikt mājās un atpūsties, veikt svarīgus pirkumus vai veikt mājas darbus.

Tiem, kam attiecības ir jau ilgāku laiku, noderēs dekorācijas maiņa. Īpaša uzmanība jāpievērš vecākiem.

Lasi vēl: Jums paveiksies: zvaigznes ir labi noskaņotas – šīs divas zīmes ir izcēlušās un saņems dāvanas no likteņa

Svari

Svariem biežāk jāpalīdz saviem mīļajiem, bērniem, draugiem un nozīmīgiem citiem. Jums ir jāsniedz savs siltums un uzmanība.

Svaru svarīgākajai rakstura īpašībai vajadzētu būt pieticībai. Apkārtējie viņu novērtēs visvairāk.

Planētas padarīs šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjus neaizsargātākus pret apkārtējo negatīvo enerģiju, tāpēc pagaidām labāk ieskauj sevi tikai ar laipniem un simpātiskiem indivīdiem.

Skorpions

Kopumā nedēļa būs ārkārtīgi produktīva no jebkura skatu punkta. Gandrīz jebkuru uzdevumu var paveikt laikā.

Disonanse starp zvaigznēm un planētām sāks izzust tikai no trešdienas. Šajā laikā jāpalīdz saviem mīļajiem, jāizvērtē aizvadītā vasara un jānoskaņojas uz pozitīvu vilni.

Tas palīdzēs jums piesaistīt veiksmi sev un atrast risinājumus galvenajām problēmām jebkurā dzīves jomā.

Strēlnieks

Šīs nedēļas beigās Strēlnieks var un pat vajag doties kopīgā ceļojumā un satikt cilvēkus. Vientuļajam Strēlniekam būs liela iespēja satikt savu dvēseles radinieku.

Visiem, kuru attiecībās šobrīd dominē neuzticēšanās un aizvainojums, labāk ir panākt izlīgumu un kompromisu.

Sākot ar trešdienu, pienāks labvēlīgs laiks, kad visas problēmas varēs viegli atrisināt.

Mežāzis

Mežāžiem labāk būt uzmanīgiem. Pāvels Globa iesaka no visa kārtīgi atpūsties, kā arī līdz trešdienai neuzņemties grūtus projektus un lietas.

Labāk pat atlikt pirkumus. Nedēļas beigas, gluži otrādi, iezīmēsies ar neticami pozitīvas enerģijas auru, kas plūst no zvaigznēm.

Ir svarīgi pārvaldīt savas emocijas. Pāvels Globa iesaka neiet kara taku, bet censties panākt, lai attiecībās ar cilvēkiem valda harmonija.

Ūdensvīrs

Cilvēki var kļūt prasīgāki pret Ūdensvīriem, tāpēc jums būs jātiek galā ar šo spiedienu. Sākas globālās pārstrukturēšanas nedēļa visās dzīves jomās.

Šis laiks ir ideāls, lai atrastu dvēseles palīgu, mainītu darbu un virzītos uz laimi. Atrast pareizo ceļu būs vieglāk nekā iepriekš.

Grūtos brīžos vari pievērsties kaut kam aktuālam un ikdienišķam un būt vientulībā.

Zivis

Zivīm nedēļa var būt ļoti gaiša un pozitīva. Mīlestībā atpūta nāks par labu pāriem, kuri satiekas vai dzīvo kopā jau daudzus gadus.

Jebkuras greizsirdības izpausmes var izraisīt ilgstošus strīdus un nesaskaņas. Ja kaut kas neizdodas, nevajadzētu atteikties no visa – varat ieturēt īsu pārtraukumu un atpūsties.

Tas palīdzēs Zivīm pārdomāt notiekošo. Sarežģītos jautājumos jāieklausās citu padomos.

Izmantojiet spēka avotus un neaizmirstiet, ka liktenis ir izvēles rezultāts, nevis banāls negadījums. Veiksmi jums, mīlestību, laipnību un sapratni jūsu ģimenē.

Lai planētas netraucē jūsu plāniem piepildīties.

Leave a Comment