5 visbīstamākās dienas 2024. gada septembrī

Zvaigžņu eksperti pastāstīja par piecām bīstamākajām septembra dienām, kurās veiksme var novērsties no visiem. Tas var būt saistīts ar svarīgiem astronomiskiem notikumiem.

Bīstamās dienās ļoti svarīga ir pareiza attieksme, kas palīdzēs neitralizēt negatīvo enerģiju.

Vienkārši veidi, uzmundrinot sevi, palīdzēs vieglāk un ātrāk nokļūt pareizajā prāta stāvoklī pat visgrūtākajās septembra dienās, kas uzskaitītas zemāk.

4. septembris — Marss pārcelsies uz Vēža zīmi

Ceturtā diena būs ļoti bīstama. Marss Vēzī jūtas ļoti, ļoti slikti. Patiesībā Vēzī Marss ir vispostošākais.

4. datumā ambicioziem cilvēkiem sākas ļoti nelabvēlīgs periods, jo var zust motivācija.

Marss mums atņems vēlmi būt labākajiem, tāpēc tie, kas prot saglabāt sevī uguni, neskatoties uz grūtībām un depresīvu noskaņojumu, būs priekšā nākamos divus mēnešus.

13.septembris – piektdiena 13.septembris

Piektdiena, 13., ir ļoti, ļoti bīstama diena. Saskaņā ar zīmēm šādā dienā nevajadzētu nevienam vēlēt ļaunumu un sazināties ar negatīviem cilvēkiem.

Piektdien, 13. datumā, uzplaukst ļaunuma spēki. Mūsu pasaulē valdīs tumšā enerģija. Esiet uzmanīgi.

18. septembris – daļējs Mēness aptumsums

18. datums ir ārkārtīgi negatīva diena, jo tā ir Mēness aptumsuma diena Zivju zīmē. 18. septembrī mīlestības jomā gaidāmas daudzas problēmas, īpaši patmīlībā.

Pašmīlestība, gan nepietiekama, gan pārmērīga, var radīt lielas problēmas visiem Zemes cilvēkiem.

Tāpat šajā dienā nav vēlams mainīt savu imidžu, pirkt jaunas lietas un dot tukšus solījumus. Dariet labus darbus un rīkojieties saskaņā ar savu sirdsapziņu, lai nesabojātu savu karmu.

Lasi vēl: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 26. augusta līdz 1. septembrim: nedēļas sākumā netērējiet resursus!

23. septembris — Venēra pāriet Skorpiona zīmē

Venēra Skorpionā ir ārkārtīgi destruktīva. 23. septembrī viņas enerģija krasi mainīsies, kas negatīvi ietekmēs mūsu garīgo un fizisko veselību.

Centieties nepārslogot sevi šajā dienā un turpmākās trīs nedēļas. Nākamā mēneša 17. datumā Venēra jau atradīsies Strēlnieka zīmē, kas labvēlīgi ietekmēs tās enerģiju.

Tikmēr esi uzmanīgs, ko vēlies, un seko līdzi savai pašsajūtai. Mīlestības sfērā greizsirdības uzliesmojumi iespējami 23. un septembra beigās kopumā.

30. septembris – Saules un Merkura konjunkcija

Visa šī mēneša biežākais aspekts paredzēts 30. datumā. Saule un Merkurs, kā vienmēr, negatīvi ietekmēs visas dzīves jomas.

Ieskaitot finanses un darbu. Jums un man būs slikts garastāvoklis, daudzas problēmas ar pašsajūtu, kā arī pārmērīga trauksme.

Pirmais rudens mēnesis kopumā būs labvēlīgs, tāpēc ir vērts iepazīties ar spēka dienām, kurās katram no mums veiksies.

Esi tu pats un neļauj cilvēkiem un apstākļiem tevi kontrolēt. Mēs vēlam jums veiksmi un labestību.

Leave a Comment