Omītes gadu ilgiem iemīļotā recepte : Pufīgās ingvera vafeles

Mana vafeļu dzelzs vai nu ir dīkstāvē, vai arī strādā ar pilnu jaudu – trešā varianta nav!

Pēdējā laikā es jau dalījos ar jums ar receptēm vafelēm, kuras gatavotas no biezpiena mīklas, un tagad es vēlos piedāvāt jums ko jaunu un patīkamu– ingvera vafeles.

Šīs vafeles ir īpašas ar to, ka tās satur ingveru un kanēli, kas rada ne tikai lielisku garšu, bet arī piešķir tām cepuma aromātu.

Mīkla, ko izmanto, ir sviesta biskvīta mīkla, kas vafelēm piešķir vieglu un gaisīgu tekstūru.

Lai gan vafeļu pagatavošana ar šo mīklu var prasīt nedaudz vairāk pūļu nekā ar standarta receptēm, tas ir patiesi vienkārši un rezultāts ir tā vērts.

Ja vēlaties iepriecināt sevi un savus tuviniekus ar kaut ko īpašu, šīs ingvera vafeles ir lieliska izvēle.

Sastāvdaļas 16 gabaliņiem : Fonds sviests 200 grami cukurs 180 grami olas 4 gab. sāpes 220 grami kukurūzas vai kartupeļu ciete 70 grami cepamais pulveris 1 tējk. sausais ingvers 1 tējk. malta kanēļa 1/2 tējk.

Ēdienu gatavošanas recepte :

Sakuļ sviestu un cukuru, līdz tie iegūst vieglu un krēmīgu konsistenci. Šis solis ir ļoti svarīgs, jo tas nodrošina, ka sviests un cukurs ir pilnīgi saplūduši un radīs gaisīgu, mīkstu tekstūru jūsu vafelēs.

Svarīgi ir to darīt pakāpeniski un rūpīgi, lai iegūtu vienmērīgu krēmu bez jebkādām šķembām. Kad sviests un cukurs ir labi saputoti, jūs būsiet gatavi pievienot pārējās sastāvdaļas, lai turpinātu sagatavot mīklu.

Pa vienai pievienojiet olas, rūpīgi sakuliet pēc katras olas pievienošanas, lai iegūtu vienmērīgu un labi sajauktu masu.

Kad visas olas ir pievienotas, sāciet pievienot kopā izsijātās sausās sastāvdaļas, piemēram, miltus, ingveru, kanēli un citas garšvielas.

Rūpīgi mīciet mīklu, lai visas sastāvdaļas būtu vienmērīgi izkliedētas un mīkla iegūtu vienotu konsistenci. Šajā posmā ir svarīgi ne pārmīcīt mīklu, lai vafeles saglabātu savu vieglo tekstūru.

Labu apetīti!

Leave a Comment