Merilinas Kerro prognoze Ziemassvētkiem: “Šīm zīmēm plūdīs laime un nauda no visiem stūriem”

Ziemassvētki it gandrīz klāt un arī Jaunais gads ir burtiski aiz stūra. Jaunākā prognoze rāda, ko šīm zīmēm atnesīs negaidītā laime un veiksme, kas saistīta arī ar naudu. Merilina Kerro atklāti atklāj savu prognozi svētkiem, vai Jūs esat šajā sarakstā?

Īpašais vēstījums Ziemassvētku brīvdienām sola daudz patīkamu un romantisku pārmaiņu vairāku zvaigznāja pārstāvju dzīvē. Tieši šajā periodā viņiem ir iespēja nostiprināt attiecības, rast savstarpēju sapratni ar partneri vai satikt jaunu cilvēku dzīvē kā arī iegūt papildu līdzekļus.

Kurai no zīmēm Ziemassvētki būs veiksmes un naudas periods? To atklāts Merilina Kerro, kura vienmēr spēj pārsteigt ar savām prognozēm!

Lasi arī: Miljonārs Jūlijs Krūmiņš nav apmierināts ar savu vērienīgo dzimšanas dienas ballīti un atklāj arī iemeslu, kas nepatika

Lasi arī: Mežāzim optimisma pilna diena, bet Vēzis piedzīvos pagrieziena punktu; Dienas horoskops 21. decembrī visām zodiaka zīmēm

Dvīņi

Ziemassvētku laiks padziļinās jūsu saikni ar partneri, jūsu dienas būs piepildītas ar maigumu un mīlestību. Piedalīšanās kopīgos pasākumos sagādās prieku un satuvinās jūs. Pēdējā laikā tu esi nedaudz apmaldījies savās domās, taču ģimenes pienākumi tevi vilina.

Svētku sezona 2023. gadā jūs patīkami pārsteigs. Negaidīti vari nonākt romantiskā situācijā, kas nebija iekļauta tavā sākotnējā plānā. Tas, kas šķita stabils, mudinās tevi atjaunoties. Taču šīs pārmaiņas būs pozitīvas. Tevi gaida lieliskas brīvdienas kopā ar tiem, kas tev rūp.

Nebaidies spert pirmo soli – šī būs lieliska iespēja. Iespēja sazināties ar kādu, kas tevi interesē. Svētku sezona ir lielisks laiks, lai atstātu veco enerģiju aiz muguras un sāktu visu no jauna. Atlaid pagātnes kļūdas un atver savu sirdi kādam īpašam cilvēkam – tas sola uzlabot tavu dzīvi. Tu esi tādā brīdī, kad īstā cilvēka piesaistīšana šķiet viegla.

Par nākamajām zīmēm, lasi raksta turpinājumā

Leave a Comment