Mežāzim optimisma pilna diena, bet Vēzis piedzīvos pagrieziena punktu; Dienas horoskops 21. decembrī visām zodiaka zīmēm

Ceturtdien, 2023. gada 21. decembrī, ir jābūt īpaši uzmanīgiem visās nodarbībās un jautājumos, brīdina Irina Bogdana. Šīs dienas prognozi sniedza astrologi, un to izmantoja portāla Abiem žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auns šodien atkal izjutīs dažu problēmu atgriešanos. Tev atliek tikai gaidīt un cerēt, jo no tevis maz kas ir atkarīgs. Vakarā būs iemesls priekam.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
No rīta Vērsis iedziļināsies attiecību noskaidrošanā, uzdodot pareizos jautājumus. Šis ir labs laiks, lai noskaidrotu dažus jautājumus, kas pavērs plašākas iespējas.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Šodienas situācija ar mīļoto cilvēku varētu satraukt Dvīņus, taču tas ir lieks satraukums – viss būs kārtībā, īpaši ar tevi.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzis šodien piedzīvos pagrieziena punktu. Patīkamu ziņu un situāciju izraisītā eiforija var novest pie modrības zuduma. Neļauj sev atslābināties, jo problēma vēl nav galīgi atrisināta.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas priecāsies, ka viņu bailes nav pamatotas. Veltiet laiku patīkamām rūpēm, un jūs iegūsiet to, par ko esat sapņojuši.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru