Mežāzim optimisma pilna diena, bet Vēzis piedzīvos pagrieziena punktu; Dienas horoskops 21. decembrī visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas saņems atbildes uz saviem jautājumiem un priecāsies. Finansiālā situācija nostiprināsies, sniedzot pārliecību par papildu panākumiem. Labvēlīgi attīstīsies lietas personīgajās attiecībās. Tomēr esi piesardzīgs sarunās un izvairies apspriest finanšu jautājumus ar svešiniekiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien būs prieks par pirkumiem un mājas darbiem. Veic labestības darbus un sniedz palīdzību. Esi piesardzīgs savos izteikumos un spriedumos. Savas šaubas paturi pie sevis.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Šī ir lieliska diena Skorpioniem, kad viss veidosies labvēlīgi. Tevi gaida labas izredzes, un tev nebūs jāpieliek lielas pūles. Esi uzmanīgs ar elektroierīcēm.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlnieki ir pareizi novērtējuši situāciju un cilvēku. Pieņem piedāvājumu, tas būs labs. Uztici savam spriedumam, un viss tiks izdarīts pareizi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzis būs optimisma pilni, un tam ir pamatots iemesls. Tava rīcība būs pareiza, un viss izdosies tā, kā tu sapņo. Tas nav tikai sapņu, bet gan smaga un smaga darba rezultāts.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri šodien būs pilnībā apmierināti. Jūs nebūsiet pamesti novārtā, un šķiet, ka atklāsiet to, ko esat meklējuši. Vakarā atceries kādu senu draugu, un tas nenāks zudībā.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šodien ir optimistiska un draudzīga attieksme. Diena sola finansiālu atalgojumu. Tev labāk piedot nelielus pārkāpumus. Esi uzmanīgs ar asiem priekšmetiem.

Leave a Comment