Lauvām finansiāli laba diena, bet Mežāzim jāuzmanās; Dienas horoskops 2023. gada 17. martam visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Šajā dienā tu esi īpaši organizēts un veiksmīgs. Jau no paša rīta lietas ies kalnup un sagādās prieku. Finansiāli ļoti laba diena. Ja bija kādas problēmas ar dokumentiem, tad šodien ir īstais laiks ar tām nodarboties. Viss būs viegli un ātri. Neņem pie sirds citu kritiku, pieņem lēmumus pats, nerēķinoties ar autoritātēm un kolēģu viedokļiem. Rezultāts nebūs ilgi jāgaida.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Sarežģīta diena šīs zīmes pārstāvjiem. Daži savu principu un uzskatu dēļ var zaudēt tuvinieku un paziņu atbalstu. Bet viss, kas nav izdarīts, ir uz labu. Tāpēc, pateicoties šādam notikumu pavērsienam, ir iespēja atrast jaunus draugus un sabiedrotos. Biznesa sarunas būs veiksmīgas, ja spēsi aizstāvēt savu viedokli.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Nav labākā diena svarīgu lēmumu pieņemšanai. Pirms kaut ko izlemjat, rūpīgi apsveriet visu un nosveriet visus plusus un mīnusus. Neņemiet kritiku pie sirds, pārmērīgs aizkustinājums radīs tikai nepatikšanas. Pieņemiet lēmumus bez liekām emocijām.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Lieliska diena biznesam. Tiem, kas ieņem vadošo amatu, ir lieliska iespēja pakāpties pa korporatīvajām kāpnēm. Pateicoties savam unikālajam šarmam un lietišķajai asprātībai, šīs zīmes pārstāvji atradīs risinājumu jebkurā situācijā.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Lieliska diena šīs zīmes pārstāvjiem. Jebkurš pasākums būs veiksmīgs gan darbā, gan biznesā, gan mājās. Ja esat plānojis uzsākt jaunu projektu, atjaunot vai pievienoties sporta zālei, šī diena tam ir lieliski piemērota. Vakarā var ierasties negaidīti viesi. Iespējams negaidīts komandējums.

Lasi arī: “Tik daudz plānu, mērķu..” Pēkšņi un tikai 35 gadu vecumā mūžībā aizsaukts zināms aktieris un modelis

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šodien emocijas labāk paturi pie sevis un slikto garastāvokli neizrādīt citiem. Var rasties grūtības darbā un finanšu jomā, tāpēc salieciet visu savu gribu dūrē un izturieties pret visiem šīs grūtās dienas pārbaudījumiem ar cieņu. Īpaši rosīga būs dienas otrā puse, iespējamas tikšanās ar ietekmīgiem cilvēkiem. Jūsu nākotne būs atkarīga no jūsu izturības.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Diena ir lieliski piemērota visa veida pasākumiem. Esiet atturīgs un apdomīgs. Nepieņemiet pēkšņus lēmumus, neapspriežoties ar kolēģiem vai mīļajiem. Lieliska diena tiem, kas vēlas lūgt paaugstinājumu. Jūsu cerības attaisnosies.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Šajā dienā tavs garīgais stāvoklis būs pilnīgā harmonijā ar fizisko. Ārstniecības iestādes apmeklējumu labāk atlikt. Ja norunāsi tikšanos uz šo dienu, tad izdosies lieliski. Šī diena būs lieliska arī saziņai ar draugiem, ģimeni un mīļajiem.

Pievienot komentāru