Lauvām finansiāli laba diena, bet Mežāzim jāuzmanās; Dienas horoskops 2023. gada 17. martam visām zodiaka zīmēm


Prognoze 2023. gada 17. martam palīdzēs ātri orientēties jebkurā sarežģītā situācijā. Zvaigžņu ekspertu padomi pasargās jūs no nepārdomātiem soļiem un ļaus pēc iespējas efektīvāk izmantot labvēlīgās iespējas.

Neatkarīgi no tā, kā notikumi attīstās, vispirms ir jāieklausās savā iekšējā balsī.

Pateicoties astroloģiskajai prognozei, var labāk izprast situāciju sev apkārt, atrast valodu ar cilvēkiem, ar kuriem agrāk bijušas konfliktsituācijas, kā arī uzzināt labvēlīgas dienas romantiskām tikšanās reizēm un randiņiem. Portāla Abiem žurnālisti iepazinās ar horoskopu 17. martam.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Šīs zīmes pārstāvjiem galvas var pagriezt jauna romantiska iepazīšanās. Uz jūsu pleciem gulsies daudz mājas darbu un rūpes par tuviniekiem. Notikumu virpulī neaizmirstiet pievērst uzmanību bērniem, savai ģimenei un draugiem. Neuztveriet visu pārāk personiski, un jums izdosies.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Īpaši šīs zīmes pārstāvjiem ir jābūt savaldīgiem un pacietīgiem, lai izvairītos no konfliktsituācijām gan mājās, gan darbā. Esiet mierīgs un ignorējiet nelielus kairinātājus. Darbā esi īpaši uzmanīgs, šeit noteikti nav ko konfliktēt un strīdēties.

Lasi arī: “Tik daudz plānu, mērķu..” Pēkšņi un tikai 35 gadu vecumā mūžībā aizsaukts zināms aktieris un modelis

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Vakaru vislabāk pavadīt draugu kompānijā, atpūsties un baudīt vieglu komunikāciju. Tiem, kuriem ir sarežģīti jautājumi saistībā ar dzīvesvietu, nekustamo īpašumu, būs smagi jāstrādā, lai nezaudētu labākās iespējas problēmas risināšanai. Veiksmīgi būs komandējumi un šīs dienas braucieni.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Šīs zīmes cilvēkiem diena nebūs viegla. Pievērsiet īpašu uzmanību savai veselībai. Mēs iesakām šajā dienā neēst sāļus un asus ēdienus. Finanšu jomā esiet īpaši uzmanīgs.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru