Labākie komplimenti vīriešiem saskaņā ar Zodiaka zīmi. Vislabāk par to pastāstīs astrologi

Vīrieši dievina komplimentus tikpat ļoti, kā skaistā dzimuma pārstāves. Daudzas sievietes zina par šo pārsteidzošo īpatnību, un ar panākumiem izmanto apbrīnas vārdus kā spēcīgu ieroci simpātiska vīrieša iekarošanā.

Prakse liecina, ka tas ir ārkārtīgi iedarbīgs paņēmiens, jo īpaši, ja ir zināšanas par to, kāds tieši kompliments iedarbojas vislabāk vienam vai otram spēcīgā dzimuma pārstāvim. Vislabāk par to pastāstīs astrologi.

Auns

Ambiciozie un mērķtiecīgie Auni sev izvirza visaugstākos mērķus un cenšas tos sasniegt vieni paši. Viņi ļoti lepojas par saviem panākumiem un spēku, un tāpēc arī komplimenti tādiem vīriešiem jāizsaka tādi, kas pasvītro šīs īpašības. Sakiet savam mīļotajam Aunam: “Tu esi mans varonis!”, “Es tik ļoti tevi mīlu par tavu uzstājību!”, “Tu esi visspēcīgākais cilvēks no visiem, kurus es pazīstu!”. Un, ja izsakot šos komplimentus, jūs skatīsieties uz Marsa pakļauto ar apbrīnas pilnām acīm, viņš šo brīdi neaizmirsīs līdz sava mūža galam. Un vēl jūs varat Aunam pateikt: “Tu mani neticami iedvesmo!”. Šādi vārdi būs kā “punktiņš uz i” jūsu attiecībās.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvji ir mīļi un romantiski. Tiesa, lai Vērsis “izplestu spārnus”, viņam vajag patstāvīgi atgādināt par to, ka viņš ir īsts vīrietis. Biežāk tādam vīrietim lūdziet, lai viņš jūs apskauj, un maiguma brīžos sakiet: “Tu esi tik spēcīgs!”, “Tev ir tik plati pleci!” Neaizmirstiet arī, ka Vērši atšķiras ar patstāvīgumu. Šajā lietā, ja jūs dosiet mājienu Venēras pakļautajiem, ka viņa profils atgādina slavenu imperatoru vai grieķu eposa varoni, Vērsis būs vienkārši sajūsmā! Vārdu sakot, šim vīrietim komplimenti ir vajadzīgi kā nevienam citam.

Dvīņi

Dzīvespriecīgais, komunikablais un nedaudz avantūriskais Dvīņu vīrietis sapņo, lai viņam blakus esošajai jaunkundzei ar viņu kopā būtu interesanti un jautri. Tāpēc, ja jūs Dvīnim pateiksiet: “Man ar tevi ir tik viegli!”, “Ar tevi nekad nav garlaicīgi!”, vai arī “Es nekad tā nebiju smējusies, kā ar tevi!”, šis vīrietis būs lepns un ārkārtīgi laimīgs. Turklāt jūsu vīrietim patiks, ja jūs paslavēsiet viņa prāta spējas. Tā starp citu pasakiet: “Tu tik labi pārzini šo lietu!”, un viņš uzskatīs sevi par labāko no visiem vīriešiem. Tiesa, atcerieties, ka komplimenti Dvīnim jāizsaka patiesi, skatoties acīs, jo šie stiprā dzimuma pārstāvji smalki sajūt neīstumu.

Vēzis

Šajā zīmē dzimst ārkārtīgi jūtīgi vīrieši, kuri savu sievieti aptver ar mīlestību un rūpēm, tiesa, reizēm tik stipri, ka no šīm rūpēm var nosmakt. Vienkārši Vēži tādā veidā cenšas parādīt savas jūtas. Lai viņi nedaudz nomierinātos un pārstātu šaubīties par sevi, biežāk sakiet viņam: “Es tevi mīlu!”. Vienkārši sauciet viņu par “mīļoto”, “vislabāko vīrieti”, un viņš nešaustīs sevi ar domām par to, kā jūs pret viņu izturaties, un vai jūsu jūtas ir spēcīgas. Bet, lai vīrietis atdotu savu sirdi un dvēseli, periodiski sakiet viņam: “Mani neviens tik stipri nav mīlējis!” .

Lauva

Šīs zīmes pārstāvjiem patīk komplimenti vairāk par citiem vīriešiem, un tāpēc otrajai pusītei vajag pilnībā piemists glaimošanas mākslai, lai savu mīļoto Lauvu iepriecinātu. Viņš vēlas justies kā pasaules centrs, un tāpēc pastāvīgi viņiem sakiet: “Es apbrīnoju tavu spēku!”, “Tu esi vislabākais!”, “Jebkura sieviete sapņotu būt kopā ar tevi!”. Ja cilvēks uzstājas uz skatuves, obligāti sakiet viņam: “Tev ir iedzimts talants!” Turklāt, zinot, kā Lauvam patīk publika, centieties pēc iespējas biežāk savu vīrieti slavēt publiski. Tas viņam ļoti patiks.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru