Kuru piecu zodiaka zīmju personīgā dzīve krasi mainīsies 2023. gada vasarā

2023. gada vasara daudziem cilvēkiem solās būt pagrieziena punkts. Astroloģe Jūlija Lifanova stāsta, ka šajā laikā īpaši palielinās karmiskā aktivitāte un ka piecas zodiaka zīmes piedzīvos visdramatiskākās pārmaiņas savā personīgajā dzīvē.

Apskatīsim šīs zīmes tuvāk kopā.

 

Svarīgi astroloģiski notikumi 2023. gada vasarā

Astroloģe un tarologa Jūlija Lifanova ziņo, kurš drīzumā kļūs par Visuma ietekmes objektu un kurš piedzīvos būtiskas pārmaiņas mīlestības sfērā.

No 2023. gada jūnija sākuma Venera atradīsies Lauvas zīmē, kas šai vasarai dāvās fenomenālu mīlestības un prieka enerģiju. Tomēr līdz 20. jūnijam planēta virzīsies uz priekšu šajā zvaigznājā, un pēc tam ieies retrogrāda periodā, sākot savu lēno atgriešanās ceļu līdz 4. septembrim.

Lasi arī: Gardāka par Napaleonu: supervienkārša kūka bez cepšanas, kuru var pagatavot dažu minūšu laikā

Veneras retrogrādes periodi notiek reizi pusotra gadā, un tie ir ļoti svarīgi katram cilvēkam, jo ​​Venera pārvalda mūsu jūtas un vajadzības, kā arī ir atbildīga par vērtībām, naudu un pašpietiekamību.

Ir svarīgi atzīmēt, ka attiecības, mīlestība un mūsu partneri var palīdzēt mums izprast sevi, jo tie atspoguļo to, kā mēs mīlam sevi, kā arī to, kā mūs mīl citi cilvēki.

Šovasar tas viss būs ļoti pamanāms, un tāpēc ir svarīgi pievērst uzmanību apkārtējo cilvēku attieksmei, jo tas var palīdzēt labāk izprast sevi un savas vērtības.

Lasi arī: Viņš viņu pameta, bet viņa visu dzīvi bija viņam par to pateicīga!

Runājot par romantiskām attiecībām, 2023. gada vasarā visas jaunās saiknes piedzīvos pārbaudījumu, pielāgošanās un pagātnes attīrīšanas periodu.

Arī tiem, kas jau ir attiecībās, būs jāpārvērtē savs romāns karmas ziņā. Tas var novest pie krīzes pārvarēšanas vai galīgas atdalīšanas.

 

Kura personīgā dzīve mainīsies uz visiem laikiem 2023. gada vasarā? Tālāk rakstā sīkāks apraksts skartajām zīmēm…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru