Viņš viņu pameta, bet viņa visu dzīvi bija viņam par to pateicīga!

Oksana satikās ar Andreju kopš 16 gadu vecuma, viņi dzīvoja vienā mājā un kopā spēlējās, kad vēl bija bērni. Jau tad viņa zināja, ka viņš būs viņas vīrs.

Artūrs pēc skolas iestājās institūtā, bet Oksana arī sekoja mīļotajam. Izmācījās, sāka strādāt. Viņš par pilotu, viņa par stjuarti. Bet sagadījās tā, ka viņi strādāja vienā un tajā pašā aviokompānijā, bet bija dažādos reisos. Laiks gāja, Artūrs iemīlējās citā, kura arī strādāja par stjuarti, bet tikai viņa lidmašīnā.

Viņiem uzreiz radās jūtas, un viņš pats nepamanīja kā viņu iemīlēja! Tuvojās atvaļinājums, kuru viņš bija apsolījis pavadīt ar Oksanu. Viņi jau iepriekš nopirka ceļojuma biļetes uz Indonēziju. Bet viņš nezināja, ka viss tā izvērtīsies.

Lasi arī: Gardāka par Napaleonu: supervienkārša kūka bez cepšanas, kuru var pagatavot dažu minūšu laikā

Grasījās viņai pateikt, bet kaut kā nesanāca iespēja: vienā reizē slikts noskaņojums, otrā īsti nebija laika sarunām, bet citā nevarēja saņemties drosmi.

Galu galā bija pagājuši aptuveni 9 gadi, kopš viņi sāka satikies un 5 gadi, kopš viņi dzīvoja kopā. Oksana bija ļoti jauka, laba, godīga, lai gan arī ļoti jūtīga un ievainojama. Artūrs saņēmās drosmi, un tomēr izstāstīja viņai patiesību pirms paša brauciena.

Skaidrs, ka ar viņu kopā Oksana vairs nekur negrasījās braukt, bija ļoti apbēdināta un nelaimīga. Atvaļinājums bija sabojāts. Viņa arī neredzēja cerības savai gaišajai nākotnei. Rezultātā puisis aizdevās ceļojumā, bet jau ar savu jauno draudzeni, bet Oksana palika viena mājās skumjās un asarās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Pievienot komentāru