Viņš viņu pameta, bet viņa visu dzīvi bija viņam par to pateicīga!

Pēkšņi, aptuveni ap pulksten vieniem, zvanīja pie viņas dzīvokļa durvīm. Viņa atvēra durvis un ieraudzīja vīrieti, kurš viņai visu laiku kaut ko stāstīja un stāstīja, bija ļoti emocionāls.

Viņa neko nesaprata, jā, un arī negribēja iesaistīties haotiskā sarunā, jo viņai taču bēdas. Izrādās, ka tas bija viņas jaunais lejas kaimiņš, un viņš atnāca pie viņas, jo viņa bija nopludinājusi viņam griestus, un viņš atnāca, lai noslēgtu ūdeni un uzzinātu, kas noticies.

Meitene ielaida viņu dzīvokli, viņš ienāca un visu izdarīja. Problēma bija atrisināta. Viņš aizgāja, un viņa par viņu aizmirsa. Nākamajā dienā viņa viņu satika uz ielas. Viņš pastaigājās ar suni, kurš metās virsū Oksanai.

 

Suns viņai neiekoda, vienkārši spēcīgi nobaidīja. Oksana baidās no suņiem, tāpēc viņa tiem nekad neiet garām. Suņi vienmēr viņu sajūt! Meitene vēl vairāk sadusmojās uz puisi, ka viņš slikti pieskata savu suni!

Pēc tam viņi neredzējās, viņai beidzās atvaļinājums un viņa atkal devās reisā. Brīvdienās atbrauca mājās, bet tur atkal atnāca kaimiņš ar to pašu problēmu. Atkal viņai problēmas ar krānu. Viņš atkal kliedz, viņa atkal nesaprot, kas noticies, jo dzīvoklī ūdens nav. Īsāk sakot, viņa izsauca santehniķi, nomainīja krānu un cerēja, ka kaimiņu ilgi nenāksies redzē, jo pēdējā laikā viņš viņai rada ļoti daudz grūtību.

Nākamajā dienā viņa steidzās uz darbu, ļoti kavēja. Kaimiņš brauca garām, gribēja piedāvāt viņu aizvest, bet nejauši viņu apšļakstīja. Naktī bija lietus un asfalts bija slapjš. Viņa bija šokā, pārģērbties nepaspēja, nācās braukt tādai pašai. Rezultātā, tajā brīdī viņš pilnīgi noteikti nebija viņai tīkams!

Lasi arī: Gardāka par Napaleonu: supervienkārša kūka bez cepšanas, kuru var pagatavot dažu minūšu laikā

Viņi periodiski viens otru satika: uz ielas, veikalā, bet negribēja sarunāties viens ar otru. Pagāja laiks un Oksana pamanīja, ka viņai pret kaimiņu ir radušās simpātijas. Viņai jau bija patīkami ar viņu sarunāties un viņam uzsmaidīt. Viņa pat nesaprata kā tā sanāca, ka viņa iemīlējās. Kā vēlāk izrādījās, tas bija abpusēji! Vitālijs izrādījās ļoti jauks puisis un labs cilvēks.

Viņa ieraudzīja, ka viņiem ir ļoti daudz kā kopīga. Viņi klausās vienu un to pašu mūziku, mīl viena žanra filmas, mīl tenisu un futbolu, jā, un arī garšas viņiem sakrīt. Viņi sāka satikties, bet pēc 6 mēnešiem apprecējās. Vitālijs nevarēja sagaidīt, kad tas notiks!

Un Oksana bija skaidri pārliecināta, ka ne jau laiks pārbauda jūtas, un nav jātērē 9 dzīves gadi, lai saņemtu bildinājumu, bet rezultātā to nesagaidīt! Galvenais, būt pārliecinātai par savām jūtām un otru cilvēku, un tad tālāk ne no kā nav bail! Ja cilvēks mīl, viņš nevilks laiku garumā, bet sapņos tevi redzēt kā savu sievu, un, jo ātrāk, jo labāk!

Artūrs tā arī neapprecējās un kļuva par brunču mednieku. Mainīja sievietes kā zeķes! Katras nākamās attiecības bija ļoti īslaicīgas! Oksana saprata, ka Dievs viņu pasargāja un uzdāvināja iepazīšanos ar Vitāliju! Viņi ir laimīgi un audzina divus dēlus!

COMMENTS

Pievienot komentāru