Kuru martā gaida liela veiksme!

Jaunava

Jaunavas dzīves ceļš var martā mainīties, turklāt pats no sevis. Zvaigznes brīdina, ka jūs varat aiziet nepareizā virzienā. Antagonists Neptūns izrausies uz priekšu un darīs visu, lai jums kaitētu.

Lielākā daļa Jaunavu, saskaņā ar horoskopu, ir ārprātīgi aizdomīgi, tāpēc negatīvas ietekmes simptomos var atrast lielas medicīniskās encikopēdijas saturu un sākt sev uzstādīt visas diagnozes pēc kārtas. Kamēr jūs būsiet aizņemti ar jūsu vispārīgās nevarēšanas un dzīves problēmu iemeslu meklēšanu, Neptūns jums iešaus vissāpīgākajā vietā. Viss kļūs vēl sliktāk: paranoja sasniegs savu apogeju. Kamēr jūs esat pilni ar šaubām, labāk nepieņemt nekādus nopietnus lēmumus, kā arī neveltīt daudz laika sevis noskaņošanai uz sliku.

Svari

Martā Svariem nebūs līdz jokiem un ne vairāk līdz problēmām ar kaut kādām tur naudām. Jums vispār ar grūtībām izdosies koncentrēties uz darbu – pastāvīgi kaut kas novērsīs uzmanību. Te kolēģi, te jauni plāni, te bērni, tad privātā dzīvē, tad darba ballīte, te pēkšņi dzīvē sāksies pavasaris, un tagad vajag pastaigāties.

Svaru pasaules uzskats martā, ja tā īsumā, izskatīsies tā: kad būšu veca, tad man arī būs viss, kā normāliem cilvēkiem: gan problēmas, gan nauda, gan miegs, bet tagad vajag dzīvot. Šīs normālās attiecības dzīvē, tiesa, ir bez saistībām un turpinājuma. Un par to jūs grib pabrīdināt astrologi: pacentieties ieviest savā dzīvē kaut nedaudz kārtības. Nostādiet prioritātes, un tad nekas jūs neizsitīs no sliedēm.

Skorpions

Skorpioniem vajag paaugstināt savu enerģētiku. Tas nebūs visenerģētiskākais periods, bet, lai gūtu panākumus, jums nepieciešams enerģētisks pacēlums. Līdz 17. martam jūs mocīs divi galvenie simptomi: nogurums un aizkaitināmība. Problēma tāda, ka Marss necenšas nokārtot savu garīgo un fizisko stāvokli, atbrīvojoties no visiem sarežģījumiem uzreiz. Visam savs laiks, konkrēti šim – 17. marts.

Ņemot vērā to, parasti jūs kāds nokaitinās, tad martē jūs nokaitinās praktiski viss. Vienīgais līdzeklis, kā mazināt Skorpiona aizkaitināmību – mīlestība. Tieši tāpēc astrologi iesaka strādāt ne tikai darbā, bet arī pie attiecībām. Pavadot laiku kopā ar mīļoto cilvēku, jūs varēsiet aizmirsts par materiālajām problēmām, un pat pacensties tās atrisināt kopīgiem spēkiem.

Strēlnieks

Strēlnieki martā būs lakoniski un ar galvu iegrims savā mīļotajā darbā. Protams, nav zvanīts, ka tas būs tieši darbs, bet kāda saujiņa cerību tomēr ir. Jupiters no 9. marta sāks savu retrogrāda ceļu uz Skorpiona zvaigznāju. Tas nozīmē, ka pilnai laimei jums būs nepieciešams tikai klusum, stabilitāte un miers. Un, ja pēkšņi kāds vai kaut kas traucēs jūsu mēreno tempu, jūs varat pārvērsties par cilvēku, kas uztraucas par niekiem.

Astrologi iesaka neapjukt un vēl jo vairāk nešaubīties par sevi. Tagad jums nav tas pats veiksmīgākais laiks, bet problēmas, kuras var pēkšņi parādīties – ir ātri pazūdošas un nesāpīgas jums un jūsu dzīvei. Jupiters tīs visu atpakaļ, jo marta nepatikšanas – tās ir vien pagātnes kļūdu sekas, ko tagad izdosies izlabot.

Mežāzis

Līdzsvarotais un racionālais Mežāzis jau pirmajā marta dienā pamodīsies gluži kā cits cilvēks. Astrologi paziņo, ka tā būs jūsu pārdzimšana no parasta cilvēka par uzstājīgu un mērķtiecīgu mašīnu. Un ja tiem, kuri jūs atbalsta, tas būs iekšējās gribas piemērs, tad konkurentiem tā būs nepieciešamība atzīt savu sakāvi.

Jūsu zīmi vadīs Marss. Kareivīgā planēta novāks visu, neatstājot neko, izņemot cēlo neprātu. No 17. marta jūsu dzīvē sāks notikt spilgti notikumi. Marss būs jūsu zīmē, un tas nozīmē, ka jūs uz priekšu virzīs spēcīga enerģija. Parasti cilvēki panākumus gūst smagi strādājot, bet tikai ne jūs, un tikai ne martā.

Ūdensvīrs

Martā Ūdensvīriem ir vēlams sargāties no Saules, kas kļūs spēcīgāka un ar visu savu spēku iedarbosies uz jūsu veiksmi un pašpārliecinātību. Tiesa, tas notiks tikai divdesmitajos datumos, tāpēc tomēr pastāv iespējas sitienu neitralizēt.

Pirmais, ko iesaka izdarīt astrologi – ir sekot līdzi savai rīcībai un vārdiem, it īpaši vārdiem. Jūs arī parastajās dienās spējat ar vārdu nosist, bet negatīvās ietekmes dienās pavisam viegli uzspridzināsiet visu galaktiku. Martā jūs būsiet ļoti bīstami, turklāt sev. Zvaigznes iesaka Ūdensvīriem būt konkrētākiem. Jums būtu jāsaprot, ko jūs galu galā vēlaties no dzīves. Nevajag Visumam translēt vēlēšanas, par kuru izpildi jūs neesat pārliecināti, vai kura jums nav vajadzīga.

Zivis

Zivīm marts paies mierīgi, īpašu pārmaiņu uz horizonta nav. Tiesa, šajā periodā jūs dzīvosiet divos robežstāvokļos: “dzīve ir netaisna” un “dzīve, es tevi mīlu”. Stāvokļi mainīsies krasi un bez iemesla. Par laimi, Neptūns kļūs par aktīvu planētu. Tā pozitīvā enerģija izvedīs jūs cauri visām nepatikšanām šajā emocionālās nestabilitātes karaļvalstī.

Materiālos jautājumos būs nepieciešama jūsu personīgā motivācija. Jums būs laba priekšnojauta par izdevīgumu, bet pārāk vāja pārliecība par sevi. Astrologi iesaka noticēt sev, savādāk problēmas ar naudu jums ir garantētas. Neļaujiet savām depresīvajām domām iejaukties jūsu finanšu plānos.

Visuma likum nav izdomājums, un nav arī tukši vārdi. Cilvēki, kuri dzīvo saskaņā ar kosmosa likumiem, nekad nepiesaista sev neveiksmes. Viss ir ļoti vienkārši: tikko jūs esat noticējuši Visuma spēkam, tas ir noticējis jums. Viss, kas ir jums apkārt – tas ir jūsu garīgās nostājas un domu rezultāts. Domājiet par saviem panākumiem un laimi, un tie jums noteikti būs.

avots

Pievienot komentāru