Kuru martā gaida liela veiksme!

Naudai dzīvē ir ļoti svarīga loma, bet tās nopelnīšana pakļaujas saviem likumiem. Katrā Zodiaka zīmē ir paslēpti pārticības avoti, un finanšu horoskops palīdzēs tos atrast.

Marts ir izvirzījis savus noteikumus. Finanšu horoskops palīdzēs izdarīt svarīgu izvēli, atrast risinājumus un pārticības avotus, kā arī uzzināt, kādas planētas liks šķēršļus jūsu Zodiaka zīmei.

Auns

Auns dzīvo pastāvīgi svārstīgā stāvoklī, kas robežojas ar finanšu revolūciju. Ja darbs nepiedāvā pastāvīgu spriedzi, termiņus un augstu noslodzi, tad tipisks Auns darbam klāt neķersies, jo darbs bez izrāvieniem nav darbs, bet gan kaut kas garlaicīgs. Martā nekas nemainīsies.

Astrologi paziņo, ka jūs varat novest sevi līdz pilnīgam izsmēlumam. Darbs būs nevis daudz, bet gan ļoti daudz. Tādā skrējienā pēc panākumiem jums atliek tikai viens – atrast labu motivāciju. Ja ir stimuls, ir arī nauda, un panākumi, un stabilitāte. Planētas jūs neskars ar savu negatīvo ietekmi, tāpēc ka, lai apturētu ieskrējušos zirgu, iesākumā tas vismaz ir jāpanāk.

Vērsis

Vērša zīmes pārstāvjiem patīk nauda, un nauda pagaidām atbild ar to pašu, bet pēc tam kaut kas notiek. Šo “kaut ko” var nosaukt par parastu vēršu skopumu. Un martā ar šo netikumu nāksies cīnīties pastiprināti.

Nauda – tā ir kustīga enerģija, kam nevajag vienkārši gulēt kaudzītē. Martā par jūsu materiālo labklājību atbildēs Saturns. Tas ir gandrīz vai vienīgais laiks dzīvē, kad jūs pārstāsiet ar pieri dauzīt sienas, bet paskatīsieties uz panākumu gūšanu no cita skatupunkta. Varbūt ziņa, ka visu pasaules naudu nenopelnīt, jūs šokēs, bet jums ir jātiek ar to galā. Kad jūs nomierināsieties un uzliksiet tabu skopumam un naudas kolekcionēšanai, tā no jauna ieplūdīs jūsu dzīvē.

Dvīņi

Šajā mēnesī Dvīņi necietīs no problēmām ar naudu, viņi to izbaudīs. Un te nebūs runa par šaubīgām sajūtām no kaislību uzliesmojuma, bet par paša uzliesmojuma esamību. Jo vairāk jums ir atliktu, neizpildītu, apsolītu, bet aizmirstu lietu – jo jums labāk. Smadzenes tādā stresa situācijā strādā kā pulkstenis, zibenīgi piedāvājot nestandarta risinājumus. Tiesa, šī spēja piemīt tikai Dvīņiem.

Kas attiecas uz planētām – pavadoņiem, tad Merkūrijs pāries no viena zvaigznāja otrā, kā arī izmainīs savu parasto virzību uz retrogrādu. Ja jūs martā papildus nodarbosieties ar vienu lietu, pēc tam ar kādu citu, uztaisīsiet sev skaistu grafiku, tad visam beigas – jums kļūs ne tikai garlaicīgi, bet arī neciešami. Tādā stāvoklī pat veiksme nepalīdzēs.

Vēzis

Martā Vēži centīsies iesaistīt pēc iespējas mazāk cilvēkus savās problēmās, jo īpaši savu privāto panākumu gūšanā. Bet velti. Cilvēku palīdzība jums būs vajadzīga. Lielākā daļa no viņiem jau tā uzskata, ka jums nemēdz būt problēmas ar naudu un vēl kaut ko, ka jūs principā esat visveiksmīgākais cilvēks un mēneša labākais darbinieks. Bet neapmierinātība par to visu krājas.

Negatīvi noskaņotais Saturns lies eļļu ugunī. Ar noskaņojumu var notikt kaut kas nesaprotams, bet izrāviens martā jums noteikti ir garantēts. Emocionālās un enerģētiskās problēmas šajā mēnesī kļūst jums par kaut ko aizvainojošu, jo jūs būsiet spēku izsīkumā. Astrologi iesaka iemācīties deleģēt savu darbu, lai samazinātu paša sloga smagumu, nu vai arī vismaz paņemtu pāris atvaļinājuma dienas.

Lauva

Zvaigznes iesaka Lauvām uzsvērt savus galvenos tikumus. Tas ir ļoti svarīgi Marsa pastiprinātās ietekmes periodā. Jūsu pavadonis 17. datumā pāries Mežāža zvaigznājā, no kurienes arī sūtīs veiksmīgas iespējas. Ja jūs būsiet aizņemti ar savu trūkumu labošanu, jūs vienkārši palaidīsiet garām iespēju uzlabot savu dzīvi.

Darbs, kolēģi, priekšniecība, un jo īpaši padotie gaida no jums iniciatīvu. Un jo biežāk, jo labāk. Lieta tāda, ka jūsu galvenais stop-faktors ir nepārliecinātība par sevi, kas liek jums atlaist grožus. Jebkura neveiksme liks jums ciest materiālā ziņā –fortūna var no jums novērsties.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru