Kuras zodiaka zīmes visātrāk apvainojas un ir visļaunatminīgākās?

6. Ūdensvīrs

Viņi ir ļoti naivi attiecībā pret cilvēciskajām attiecībām, un tāpēc, lai tos apvainotu, Ūdensvīru ir jāaizskar tad, kad viņi jūtas vislabāk. Kaut arī astrologiem ir aizdomas, ka tas nav naivums, bet gan viņu aizsargreakcija pret pasaules nežēlību. Visticamāk, tieši tāpēc, šīs zīmes pārstāvji reti konfliktē, bet strīdos un baumošanā nepiedalās gandrīz nekad. Ja nu kāds patiesi apvainos viņus, Ūdensvīrs pretī nepateiks ne vārds, un neapdomājot, kontaktu ar apvainotāju pārtrauks uz visiem laikiem.

5. Mežāzis

Mežāži sevi ļoti mīl un naivi uzskata par ideāliem cilvēkiem. Un ja nu kāds sagraus viņu iekšēko pārliecību, ievainojot viņa pārliecību par sevi, tad uz šo cilvēku Mežāzis stipri apvainosies. Pietiekami pakritizēt Mežāža darbu, viņa gaumi vai estētikas izjūtu, kā attiecības ar kritiķi uzreiz mainīsies. Mežāzis nepateiks atklāti, ka ir aizvainots, bet visa viņa uzvedība liecinās tieši ar to. Un labot situāciju, pat atzīstot savu kļūdu, īsti vairs neizdosies. Kritiķis vienmēr Mežāzim asociēsies ar tiem aizskarošajiem vārdiem.

4. Dvīņi

Šīs zīmes personībai raksturīgi – var apvainoties par vismazāko iemeslu. Tai piemīt pietiekoši kašķīgs raksturs, dažbrīd šķiet, ka Dvīņi paši meklē iemeslus, lai uz otru apvainotos un uztaisītu skandālu. Viņi dzīvo no emocijām, gan pozitīvajām, gan negatīvajām, bet pēc tam apvainošanās un ļalunatminība viņiem ir ierasts stāvoklis. Tāpēc nebrīnieties, atrodot Dvīņa ienaidnieku sarakstu vai viņu plašu, kaļot atriebības plānus.

3. Vērsis

Aizvainojums un atriebes kāre – Vērša rakstura iezīmes. Šie cilvēki kritiku uztver ļoti smagi un ātri iekrīt depresijā dēļ aizvainojošiem vārdiem no malas. Tādās reizēs Vērši noslēdzas sevī un nodarbojas ar paškritizēšanu. Šī iezīme ļoti bojā šo zīmju pārstāvju dzīves un traucē viņiem izjust prieku. Un ja blakus Vērsim neparādīsies cilvēks, kas spēs viņu pastumt un iesēt pārliecību, tad nekas labs šī cilvēka dzīvē vairs var arī nenotikt.

2. Zivis

Apvainošanās ir īsti Zivs dabā. Kas notiek viņu galvā nav saprotams nevienam, bet līdz ko Zivij tuva cilvēka vārdi vai darbības nesakritīs ar to, ko Zivs bija iedomājusies, tā viņas momentā apvainosies. Tuvajam cilvēkam vajadzēs pielikt ne mazums pūles, lai sākumā izprastu, par ko šīs zodiaka zīmes pārstāvis ir apvainojies, bet pēc tam, lai izlabotu situāciju.

1.Vēzis

Ļoti grūti atrast vēl jūtīgākus cilvēkus par Vēžiem. Šie cilvēki ir spējīgi atrast izsmieklu pat uzslavā, un nāvīgi apvainoties uz tuvajiem par vismazāko sīkumu. Turklāt dzīve rāda, ka tas ir veids, kādā Vēzis sev pievērš uzmanību un saņemt savu atvainošanās porciju. Neizlēmīgāka un vājā rakstura spēkos, apvainošanās ir palikusi kā vienīgā iespēja šim cilvēkam kaut kā iespaidot apkārtējos. Tiaki ar laiku tuvinieki pārstāj samierināties ar Vēzi un sāk pieprasīt atvainošanos no viņa par nepamatotiem nodarījumiem. Šādā veidā ir ļoti vienkārši nonākt vientulībā.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru