Kuras zodiaka zīmes visātrāk apvainojas un ir visļaunatminīgākās?

Ja var ticēt astrologiem, dažām zodiaka zīmēm raksturā šīs iezīmes ir īpaši spilgtas, kamēr citām gandrīz nemanāmas. Interesanti, kuri no zodiaku zvaigznāju pārstāvjiem ir viss atriebīgākie un ļaunatminīgākie?

“Dzīve ir pārāk īsa, lai to tērētu apvainojoties un dzīvojot naidā!” tā sacīja Šarlotes Brontē ļoti slavenā darba varone Džeina Eira. Bet nu pateikt ir vieglāk, kā izdarīt, tāpēc mūsu dzīvē mēs sastopamies gan ar apvainošanos un ļaunatminību.

12. Strēlnieks

Strēlnieki mīl dzīvi un vienmēr cenšas izskatīties pozitīvi. Visticamāk, tamdēļ tos dēvē par mierīgāko zīmi. Uz to milzīga ietekme ir tieši Strēlnieka raksturam, jo šis cilvēks vienmēr saka tieši to, ko domā, neturot “mēli aiz zobiem”. Viennozīmīgi, arī Strēlniekiem ir vājās vietas, kuras aizskarot, viņos var pamodināt nopietnus ienaidniekus. Bet Strēlnieki neslēps savas dusmas, smaidot otram sejā, bet tieši pretēji – atklāti un godīgi parādīs savu nicinājumu otram.

11. Svari

Draudzīgie un dzīvespriecīgie Svari cenšas dzīvot mierā un piekrist visiem. Konfliktus, kas periodiski gadās visiem cilvēkiem, Svari ļoti pārdzīvo, tāpēc katrā situācijā cenšas ieviest skaidrību, atstājot apvainojumus aiz borta. Protams, kā jebkurš cilvēks uz Zemes, arī Svarus var aizskart, bet līdz ko dodat šim cilvēkam labu sarunu biedru un plecu, uz kura izraudāties, tā no Svaru sirds akmens noveļas un no tā nepaliek nekādas pēdas.

10. Lauva

Turēt ļaunu prātu un apvainoties nepavisam nav Lauvas garā. Viņi ir atklāti cilvēki, kuri necenšas iedzīvoties uz citu rēķina un paņirgāties par citiem. Tāpēc šīs zīmes pārstāvji reti kad iesaistās konfliktos. Lauvām ļoti gribas, lai tos apbrīno, lai augstu vērtē, bet  ja tuvie cilvēki, kuru labā Lauva dara daudz, to neievēro, tad gan viņi var apvainoties. Bet atliek tiem pateikt pāris labus vārdus, tā tie atklāt atplaukst smaidā. Arī atriebība nav šo cilvēku dabā. Tos, kuri stipri aizvaino Lauvu, viņi vienkārši izsvītro no savas dzīves.

9. Auns

Auniem ir pārāk “bieza āda”, lai tie apvainotos uz tiem, ar kuriem konfliktē. Toties lamājas Auns daudz un bieži, turklāt ļoti skaļi, izmantojot šim cilvēkam atbilstošas ekspresijas. Bet izgāzis visu negatīvo, jau pēc stundas šīs zīmes pārstāvis var atgriezties apmierināts un dzīvespriecīgs, nesaprotot, kāpēc pārējie riņķī ir apvainojušies un klusi. Auns vienkārši neprot turēt ļaunu uz citiem cilvēkiem. Viņam raksturīgi pirmajam pieiet klāt pie apvainotā un nokārtot konfliktu.

8. Jaunava

Jaunava, varētu būt, pati prātīgākā zodiaka zīme. Šis cilvēks skaidri zina, ka apvainojoties lieki tērē savu enerģiju. Bet šādi pavadīt dzīvi šie cilvēki nepavisam nav gatavi. Šīs personības adekvāti uztver kritiku un ir gatavi strādāt ar sevi, ja kritika ir pamatota. Ja kāds centīsies Jaunavu nepamatoti apvainot, tad viņas vienkārši ievietos šo vārdu savā melnajā sarakstā. Personām, kas iekļuvušas šajā kategorijā, atjaunot draudzību un Jaunavas uzticīvu nav lemts vairs nekad.

7. Skorpions

Skorpionus nevarētu nosaukt par jutīgām personām. Viņi paši gan viegli citus var iedzīt depresijā ar saviem ļaunajiem izteicieniem un izsmieklu. Bet kaitināt šīs zīmes pārstāvjus sadūšojas ne katrs, bet tie, kuri to izdara,  var gatavoties pašam ļaunākajam. Skorpions nekad nerādīs, ka ir apvainojies, to uzskatot par vājuma pazīmi, bet tie atriebsies un tas būs nežēlīgi. Tikai atriebjoties, Skorpions nomierināsies un atjaunos sevī iekšējo mieru.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru