Ko šopavasar sagaidīt katrai Zodiaka zīmei

Pavasarī plānojas lielas planētu izmaiņas, kas gatavo jums lūk, ko:

Auns

Jums šopavasar nenotiks nekas neparasts, izņemot to, ka jūs varēsiet ievērot ilgi gaidīto pārtraukumu un izbaudīt atpūtu. Jūs esat to pelnījuši. Gaidiet oriģinālas dāvanas, un ne tikai uz dzimšanas dienu.

Vērsis

Pavasara sezona sola jums pārmaiņas, esiet tām gatavi. Atveriet savu sirdi jaunām idejām un romantiskām iespējām. Šopavasar jūs varēsiet nostiprināt savas esošās attiecības un sajusties pilnīgā drošībā. Jupitera retrogrāds atnesīs jums stabilitāti mīlas dzīvē.

Dvīņi

Jūs esat ziņkārīgi un ambiciozi pēc dabas, un šīs īpašības, visticamāk, šopavasar ienāks jūsu romantiskajā dzīvē. Jūs būsiet iedvesmoti un esošajās attiecībās ienesīsiet jaunu dzirksteli. Tomēr, ja jūs esat vientuļi un esat gatavi atvērties mīlestībai, sagatavojieties negaidītiem liktens pavērsieniem, kuri parādīsies kā zibens no skaidrām debesīm. Iespējams, jūs sagaida negaidīta mīlas intriga ar puisi, no kura jūs izīrēsiet dzīvokli sava atvaļinājuma laikā Itālijā vai vēl kaut kas neparedzams.

Vēzis

Ziema ir iedzinusi jūs strupceļā? Pavasaris ir ideāls laiks, lai atrastu izeju no situācijas un pamēģinātu kaut ko jaunu – neatkarīgi no tā, vai jūs esat attiecībās, vai arī taisāties tās nodibināt. Dažādojiet savu rutīnu ar partneri, pievienojoties jaunai kompānijai vai jauniem draugiem.

Lauva

Jūs dievināt atrasties  uzmanības centrā, un pavasarī noteikti mirdzēsiet. Jūs lieliski izskatīsieties un jutīsieties lieliski, kas piesaistīs jums potenciālos partnerus. Un tomēr, centieties neaizrauties ar šo jauno uzmanības vilni. Jūs esat pārāk labsirdīgi, lai lauztu sirdis. Pretojieties kārdinājumam flirtēt pa labi un pa kreisi, ja neesat pārāk aizrāvies ar partneri.

Jaunava

Jūs esat ļoti piesardzīgi un metodiski, bet pavasarī ļaujiet sev atvērties avantūrām, lai kādas tās arī nebūtu. Kravājiet čemodānus un dodieties meklēt piedzīvojumus. Ceļojums var novest pie patīkamas pazīšanās ar eksotisku svešinieku.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Leave a Comment