Modele-pundure lauž modes industrijas stereotipus

Ko mēs esam pieraduši redzēt modes industrijā? Skaistas, garas, veiksmīgas, vienvārdsakot – ideālas. Viņām jebkurš produkts izskatās lieliski, un tas nozīmē, ka zīmols tiks pārdots plašai auditorijai, un iegūs milzīgus ienākumus.

Bet ir cilvēki, kuri apzināti lauž modes industriju, un vēlas nodot vēstījumu sabiedrībai, ka mode nav radīta tikai ideālam ķermenim. Un šis stāsts ir tieši par tādu cilvēku.

Drū Presta ir tikai 21 gada veca, bet pa šo laiku ir daudz pārdzīvojusi. Drū augums ir viens metrs, viņa piedzima ar pundurību, bet nevarētu teikt, ka viņa ļoti ciestu no tā.

Meitene ir iemācījusies sadzīvot ar savu īpatnību un dzīvo pilnvērtīgi, un iedvesmo arī citus cilvēkus ar īpatnībām nekautrēties no sava ārējā izskata.

Viņas mazajā pilsētiņā vienaudži vienmēr viņu apsmēja, bet Drū ar lepnumu gāja viņiem garām, jo viņas “slimība” – tā ir viņas īpatnība.

Pārcēlusies uz Losandželosu, Drū aizrāvās ar modeles karjeru un pirmajā brīdī likās, ka drīz viņa to pametīs tukšā – kur viņai, pundurim, sacensties ar skaistuma ideāliem?

Bet Drū neapstājās, un viņas galvenais uzdevums ir pierādīt, ka modes industrijā ir vieta katram cilvēkam – ar pundurību, kruķiem vai invalīda krēslā.

avots

Leave a Comment