Ko šopavasar sagaidīt katrai Zodiaka zīmei

Svari

Pārstājiet spēlēt karaliskās būtnes lomu un nolaidieties uz grēcīgās zemes. Ir pienācis laiks nedaudz “sasmērēties”. Pēdējā laikā jūs sajutīsiet nekontrolējamu aizraušanos, tāpēc pavasaris ir ideāls laiks, lai izpētītu pašiem savu seksualitāti. Jūs sagaida seksuāla dažādība.

Skorpions

Jūs esat strādīgi (un konkurētspējīgi) pēc savas dabas, un izskatās, ka jūsu smagais darbs atmaksāsies pavassarī, piesaistot jaunus potenciālos partnerus. Jūsu panākumi sola izmaiņas jūsu romantiskajā statusā vai arī atnesīs jaunu kaisles dzirksti esošajās attiecībās.

Strēlnieks

Pavasaris ļaus jums sajusties pievilcīgākam un patīkamākam. Jūs sagaida daudzas pozitīvas izmaiņas, pateicoties uzticamajam un lojālajam partnerim. Jums būs nepieciešams stabila partnera atbalsts, lai vieglāk pārciestu rutīnu.

Mežāzis

Jūs pēdējos pāris gadus esat juties vientuļi, neatkarīgi no tā, vai bijāt attiecībās, vai nē. Bet viss šopavasar mainīsies! Jūsu dzīvē sāksies jauna, laimīga fāze. Jūs jo īpaši sajutīsiet izmaiņas pašapziņa, sākot ar 2018. gada maiju, kad jūsu zīmē ienāks Urāns. Mīlestība un laime iemājos jūsu sirdī un vairāk to nepametīs.

Ūdensvīrs

Jūsu mīlestības frontē draud pārmaiņas, tāpēc turiet acis vaļā. Iespējams, jūsu apkārtnē parādīsies vairāki skaistuļi, kuri meklē jūsu personu. Jūs vēlēsieties pārmaiņas, iespējams, tā būs pārcelšanās ai pazīšanās un attiecības ar jaunu partneri.

Zivis

Zivis izgāja cauri trim sarežģītu mācību gadiem ar savu “cietsirdīgo skolotāju” Saturnu, kas iet cauri šai zīmei. Bet šī gada pavasarī Saturns pāriet Mežāža zīmē, kas sola pārmaiņas. Sagatavojieties stiprināt veselīgas un dziļas attiecības ar draugiem un partneri, un neaizmirstiet lasīt ziņojumus sociālajos tīklos. Negaidīta komunikācijas atjaunošana ar sen aizmirstu mīlestību internetā var kļūt jums par atklājumu.

avots

Leave a Comment