Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops no 8. līdz 14. novembrim

SVARI

Darba daudz un krietni jāpapūlas, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Var rasties neplānoti šķēršļi, kurus grūti pārvarēt. Nevajag censties velt akmeni pret kalnu, bet jādara tas, kur ir atdeve. Ja liksi lietā zināšanas un savas diplomāta spējas, tad vezums izkustēsies. Taču jārunā arī par atalgojumu. Finanšu tēma svarīga. Ikdienas tēriņos ievēro mērenību un nepērc dārgas lietas līzingā, kā arī neuzņemies kredītsaistības, lai vēlāk nerodas problēmas. Svarīgi, lai līdzās ir uzticami sadarbības partneri. Brīvajā laikā jāpalīdz tuviniekiem atrisināt svarīgus lietišķos jautājumus.

SKORPIONS

Enerģija, entuziasms un jauni plāni. Skorpions būs garīgā un emocionālā pacēluma viļņa virsotnē. Darbā veiksies un radīsies simts un viena ideja, kā rīkoties, ko iesākt, kā nopelnīt. Mazliet gan jāuzmanās un „Napoleona plāniem”. Dažu brīdi nepieciešams kritisks skats no malas un kolēģu vai biznesa partneru vērtējums. Ja kāds dod padomus – ieklausies. Darbu gūzmā nevajag atstāt novārtā privāto dzīvi. Uzklausi mīļoto, izstāsti kas pašam uz sirds. Izejiet garākās pastaigās, izbaudiet viens otra klātbūtni.

STRĒLNIEKS

„Eureka!” iesaucās Arhimēds, priekā par atklājumu… Arī Strēlnieks šonedēļ tā varēs darīt vairākkārt, jo dzīve sola interesantas pieredzes, un notikumus, kas ļauj paskatīties uz norisēm no dažādiem skatupunktiem. Un pie reizes nonākt pie jauniem atklājumiem un secinājumiem. Var gan gadīties, ka kāds uz tavām idejām lūkojas skeptiski, bet tā jau ir viņa problēma. Brīvajā laikā atpūties, palasi, skaties izglītojošus raidījumus. Ar vārdu sakot – velti laiku pats sev. Būsi to godam nopelnījis.

MEŽĀZIS

Šonedēļ vēlreiz pārliecināsies, ka ar smaidu, šarmu un labestību var panākt vairāk nekā ar sarauktu pieri, klāstot gudras lietas citiem maz saprotamā valodā. Ja iesi pie cilvēkiem ar pozitīvismu, tad pretī saņemsi laipnus smaidus, darbi virzīsies, jautājumi risināsies. Varbūt arī pats uzzināsi ko jaunu un noderīgu. Brīvajā laikā esi kopā ar saviem mīļajiem – viņi noilgojušies pēc tevis un tu pēc viņiem. Sirdslietās gan diezgan nemierīgi, var būt negaidīti pavērsieni. Brīvajiem ļaudīm savukārt jāizturas rezervēti pret pēkšņu iepazīšanos. Neko nesasteidz.

ŪDENSVĪRS

Pēkšņi sapratīsi, ka vēlies apgūt ko jaunu. Ūdensvīram jau ir plašs interešu loks, un bieži vien šķiet, ka zināšanu arvien vēl par maz. Ir īstais laiks ielūkoties internetā – kādas lekcijas, semināri, mācību kursi tiek piedāvāti. Darbā diezgan nemierīgi: jārisina steidzami jautājumi, jāpieņem lēmumi, varbūt jāpamāca kāds kolēģis. Tā kā šī ir garā darba nedēļa, mājas dzīvei atliks mazāk laika un tas var sarūgtināt mājiniekus. Kad brīvs laiks, iepriecini un palutini viņus – aizbrauciet kaut kur, izstaigājieties, izrunājieties.

ZIVIS

Ļoti gribās izrauties no rutīnas, sākt kaut ko jaunu, nodarboties ar to, ko sen esi vēlējies. Viss ir iespējams, tikai jāizstrādā plāns. Ja ļausies „brīvajam peldējumam”, tad pie mērķa tik ātri vis nenonāksi. Izpēti, parēķini, pakonsultējies. Profesionālajai izaugsmei vai pārmaiņām labvēlīgs laiks, tāpat arī sava biznesa uzsākšanai. Tas var būt kaut kas mazītiņš, varbūt pat hobijs, kas ar laiku pārvēršas ienesīgā pasākumā. Naudas lietās veiksme. Ja esi labi nopelnījis, tad palutini sevi ar kādu skaistu pirkumu „priekš sirds”. Brīvajā laikā prieks no saziņas ar draugiem, varbūt pat izdodas sarīkot ballīti tiešsaistē.

Pievienot komentāru