Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops no 8. līdz 14. novembrim

AUNS

Rudenīgs un dažu brīdi kašķīgs noskaņojums. Tas nav labi un šitas nav labi… Emocionālas vārdu pārmaiņas var izcelties uz līdzenas vietas, vai arī – neauglīgas diskusijas, kurās katrs paliek pie savas patiesības. Vai ir vērts „bendēt nervus”? Nemēģini kādu pārliecināt, bet nodarbojies ar lietām, kur ir atdeve. Vari pretendēt uz augstāku amatu vai paplašināt biznesu, uzklausīt un likt lietā partneru idejas. Lāčplēša dienā sazinies ar savējiem, un kaut virtuālajā telpā mēģiniet notvert to 11. novembra svinīguma sajūtu.

VĒRSIS

„Un, kad dienas, kā sapītas skrien…” tā Imanta Kalniņa zelta fonda dziesma burvīga, bet dzīves realitāte ne visai. Kaut kāds nesaprotami nemierīgs laiks, kad grūti saprast, ko darīt vispirms un kas var pagaidīt. Daudz sarunu, daudz saziņas, bet darbi uz priekšu īsti nekust. Šī darba nedēļa tāda garāka, tāpēc vajag ievilkt elpu, sakoncentrēt domas un pievērsties svarīgākajam. Visticamāk tie būs jauni projekti, kas atnāks gluži negaidot. Brīvo laiku pavadi ar savējiem, tikai nesāc izskaidrošanos par niekiem.

DVĪŅI

Bez tehnoloģiju sniegtajām iespējām daudzu Dvīņu dzīve un ikdiena nav iedomājama. Šai tēmai jāpievērš vairāk uzmanības nekā citkārt. Daudzviet tīmeklī tiek ieviesta divpakāpju verifikācija vai kādi komunikācijas standarti, un par to visu vēlams būt lietas kursā. Ja darbs nesaistās ar plašu tehnoloģiju pielietojumu, tad jāseko līdzi jaunākajai informācijai aktuālajās dzīves jomās, piemēram, banku jaunumiem. Brīvajā laikā attiecību spodrināšana vai jautras un noderīgas sarunas ar draugiem tiešsaistē. Protams – arī ikdienas pienākumi ģimenē.

VĒZIS

Ļoti emocionāli dzīvosi līdzi tam, kas notiek darba vidē – neatkarīgi no tā vai spriedze, vai veiksme. Vēzis jau bieži vien savu darbu uztver kā mājas, un kolēģus kā ģimeni. Ir labs laiks, lai padomātu kā palielināt ienākumus. Varbūt esošajā vietā paveras kādas papildus iespējas, bet varbūt jālūkojas pēc kā cita. Galvenais uzdrošināties. Tā maniere „viens solis uz priekšu, divi atpakaļ” ir jāliek pie malas, un tu to spēsi. Brīvajā laikā ar iedvesmu pievērsīsies mājokļa uzpošanai un izmēģināsi jaunas, veselīgas kulinārijas receptes.

LAUVA

Ļoti svarīgi saprast, kas tev šobrīd ir svarīgāk – cienījami un ar pilnu atdevi rosīties ierastajā darba vidē vai mesties nezināmajā, censties pierādīt sevi karjeras vai biznesa lauciņā. Pirmajā variantā var nākties mazliet pastrīdēties ar kolēģiem, bet laiks ritēs diezgan mierīgi un darbi sekmēsies. Ja pieņemsi nebijušus izaicinājumus, tad jārēķinās ar trauksmainām dienām un stresu. Kaut gan riski finansiālā ziņā, visticamāk, atmaksāsies. Brīvajā laikā jāpalīdz radiniekiem – vienam praktiski, citam ar padomu.

JAUNAVA

„Kurš velk, tam krauj…” tāds latviešiem sakāmvārds. Tavas darba spējas, atbildības sajūta un vēlme visu izdarīt perfekti vienmēr tiek augstu vērtēta. Tikai raugies, lai kolēģi, priekšniecība vai darījumu partneri to nesāk izmantot. Ja palielinās darba apjoms, tad jārunā par samaksu. Sekmīgs laiks sarunām ar iestādēm un bankām. Iespējams, nokārtosi kādus svarīgus jautājumus, kas kādu laiku iestrēguši. Privātajā dzīvē mīļas emocijas, sirsnība un romantiski brīži divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties ar jauku cilvēku.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru