Ko sola zvaigznes? Decembra mēneša horoskops

VĒZIS

Šajā mēnesī vajadzētu sakārtot un atrisināt dažādus juridiskos vai samnieciskos jautājumus, lai jauno gadu var sākt bez lietišķām un sadzīviskām problēmām. Tāpat arī vēlams nospraust tālākos mērķus. Ne tikai Vecgada vakarā, uzrakstot uz lapiņas vēlēšanos un rituālā sadedzinot, bet arī nopietni piestrādājot pie projektiem – kādam jāpievēršas biznesam, kādam jāmācās, lai paplašinātu darbošanos, kādam jāmaina darbs.

Gadumijas svētkos ģimeniskas noskaņas, jo kurš gan cits, ja ne Vēzis būs dzimtas tradīciju kopējs un sargātājs. Pulcē radu saimi! Ja ne klātienē, tad tiešsaistē. Brīvajiem ļaudīm attiecību veidošanas laiks.

LAUVA

Lauvam vajag skatuvi, vajag publiku, vajag parādīt savas dotības. Būsi uz radošā pacēluma viļņa, neatkarīgi no tā, ar kādu darbības sfēru esi saistīts. Arī lietišķās lietās izdomāsi tādus risinājumus, ka citiem atliks vien pabrīnīties.

Galanta izturēšanās un šarms ir tavi trumpji – atstāsi tīkamu iespaidu, un kāda tikšanās var uzjundīt kaislības un atmodināt to sajūtu, kad “tauriņi vēderā”. Ļaujies notikumiem un varbūt piedzīvosi īstu jaungada brīnumu. Ģimenes cilvēkiem vēlams no sirds izrunāties, ja ir kādas viedokļu atšķirības. Tad valdīs saskaņa, būs kopīgi mērķi un ideāli.

JAUNAVA

Jaunava draudzējas ar skaitļiem un “ekseļiem”, viņai patīk skaidri spēles nosacījumi. Decembris ir gada kopsavilkuma mēnesis. Labprāt pārskatīsi plānotāju un izvērtēsi, cik daudz un ko esi paveicis. Kopumā būsi apmierināts, taču apdomā vai nav pārāk liela rutīna. Iespējams, ka jālūkojas pēc labāka darba: ar sociālajiem bonusiem un augstāku atalgojumu.

Savos plānos paļaujies pats uz sevi, nav vajadzīgi kompanjoni. Kā tajā latviešu sakāmvārdā: uz viena stiebra divas vārpas neaug… Toties privātajā dzīvē, jo ciešāk, jo labāk – atbalsts un uzticēšanās. Brīvajiem ļaudīm kā gadumijas dāvanu liktenis var dot iespēju satikt otro pusīti.

SVARI

Zināšanas neviens nevar atņemt, lai kādi vēji pūš un kā šūpo dzīves laivu. Mācies – tas noteikti noderēs. Vari paskatīt, ko mācību iestādes piedāvā ziemas uzņemšanā un kas pieejams tiešsaistes kursos un semināros. Darbā vai biznesā daudz ideju, bet rūpīgi jāparēķina izdevīgums un jāizvērtē ekonomiskā situācija konkrētajā jomā. Sargies no pārlieka optimisma.

Lielāki panākumi būs, ja meklēsi radošus un netradicionālus risinājumus. Ļoti piemērots laiks, lai sakārtotu mājas saimniecību. Un, protams, sagatavotos gada nogales svētkiem. Telpu rotāšana, piparkūku smarža un pozitīvas emocijas iedvesmos. Šajā mēnesī daudz mīlestības.

SKORPIONS

Šomēnes no tevis darba devēji un sadarbības partneri vēlēsies dzirdēt idejas par nākamajā gadā darāmo un, iespējams, arī budžeta priekšlikumus. Attiecībā uz finansēm tev būs savs redzējums – gan profesionālajā jomā, par peļņu, atalgojumu un ieguldījumiem. Arī par savu un ģimenes “maciņu” – kāds būtu vēlamais variants.

Esi gatavs nelielam kompromisam, ja tavas vēlmes nesakrīt ar reālām iespējām. Daudz pozitīvu emociju, atbalsts un stiprā pleca sajūta ģimenē. Gadumijas svētkos sirsnīga kopā būšana, vienalga – klātienē vai attālināti. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās jāvērtē ar kritisku skatu.

STRĒLNIEKS

Strēlniekam tieša runa: ja kas nebūs pa prātam – pateiksi. Galvenais izvēlēties pareizos vārdus, lai neviens neapvainojas, bet pamatoto kritiku uztver veselīgi. Profesionālajā jomā iespējamas kādas pārmaiņas: jauni pienākumi, reorganizācija, optimizācija… Lai vai kas notiek, saglabā mieru, jo zaudētājs nebūsi.

No situācijas jāmēģina gūt maksimālu labumu – runā par algas pielikumu vai peļņas sadali atbilstoši ieguldītajam darbam. Sirdslietās romantiskas noskaņas, kas iedvesmo. Gada nogales svētkos būtu labi kaut kur aizbraukt. Ja robežas slēgtas vai bažas par epidemioloģisko drošību, tad tepat ir jaukas atpūtas vietas.

MEŽĀZIS

Lai vai kāds bijis šis gads, tā tūdaļ jau būs pagātne. Ar Mežāža racionālismu izvērtēsi ieguvumus un zaudējumus un nospraudīsi jaunus mērķus. Šis mēnesis ir ļoti piemērots autoritātes nostiprināšanai. Enerģija mutuļos, tu iedvesmosi kolēģus vai darījumu partnerus un spēsi pārliecināt par savu ideju dzīvotspēju.

Arī finanšu jomā gaidāma veiksme – to nodrošinās gan idejas, gan prasme rēķināt un orientēties finanšu lietās. Negaidītas situācijas iespējams privātajā dzīvē: kādam tikšanās, kādam šķiršanās, kādam attiecību skaidrošana. Gadumijas svētkus vislabāk svinēt ģimenes lokā, rāmi un sirsnīgi.

ŪDENSVĪRS

Daudz enerģijas, kas ļauj paveikt lielas lietas. Jāstrādā krietni, bet būs gandarījums un novērtējums. Iespējams, kolēģi vai darījumu partneri taujās viedokli, un tu ieteiksi noderīgus risinājumus. Tikai atceries sakāmvārdu, ka labs padoms zelta vērts, un katra ideja un katrs datora peles “klikšķis” kaut ko maksā.

Nepieļauj situācijas, kurās kāds ir iedomājies: ideja jādāvā tāpat vien – “par skaistām acīm”. Var gadīties, ka uzrodas seni darījumu partneri, kas aicina iesaistīties kādā projektā. Dari zināmus savus nosacījumus. Ja panāksiet kompromisu, viss ies no rokas. Gadu mijas svētkus atzīmē klusi, ģimenes lokā.

ZIVIS

“Ko līdz lieli gurķi, ja tiem tukši vidi…”, ir tāds teiciens un ne jau bez pamata. Plāni var būt grandiozi, bet vai tiem ir reāls segums? Uzmanies no pārrēķināšanās un neklāsti idejas pirms pats neesi pārliecinājies par to lietderību un finansiālo atdevi. Vajadzētu vienatnē padomāt, parēķināt un tikai tad ķerties pie darīšanas un domubiedru meklēšanas.

Bet varbūt vispirms atrast tīmeklī kursus vai seminārus, kas palīdz visu salikt pa plauktiņiem un aprēķināt izdevīgumu. Gada nogales svētkus vislabāk atzīmēt šaurā savējo lokā. Klātienē vai tiešsaistē – tas atkarīgs no situācijas valstī.

Pievienot komentāru