Kažeta Ahmetžanova savā 2023. gada jūlija prognozē pastāstīja, kas sagaida katru zvaigžņu zīmi

Populārā televīzijas projekta “Ekstrasensu kaujas” dalībniece Kažeta Ahmetžanova daudz zina par nākotni.

Gaišreģis spēja iekļūt zvaigžņu noslēpumos un atklāja zvaigžņu apļa pārstāvjiem gaidāmā mēneša noslēpumus. Sagatavojieties aizraujošam ceļojumam cauri  tendencēm, kas jūs sagaida 2023. gada jūlijā.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Jūlijs tev, Auns, būs piepildīts ar neticamu enerģiju un iespējām. Piedzīvosi iekšēju spēku un apņēmību, kas ļaus viegli sasniegt izvirzītos mērķus. Gatavojieties jaunam sākumam un svarīgām pārmaiņām savā dzīvē. Caur grūtībām un pārbaudījumiem jūs gūsit lielus panākumus.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Jaunais mēnesis būs harmonijas un iekšējā līdzsvara periods. Jūs sajutīsiet radošās enerģijas pieplūdumu, kas ļaus jums atraisīt radošumu. Nebaidieties izkāpt ārpus savas komforta zonas un izmēģināt jaunas idejas. Draugu un tuvinieku atbalsts šajā periodā būs nenovērtējams.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem jūlijs nesīs jaunas iespējas karjeras un personīgās izaugsmes jomā. Izjutīsi spēcīgu vēlmi attīstīties un sasniegt savus mērķus. Esiet gatavs negaidītiem notikumu pavērsieniem, kas var jūs novirzīt uz jauniem apvāršņiem. Svarīgi ir saglabāt līdzsvaru starp darbu un personīgo dzīvi.

Lasi arī: Kā karmiskie mezgli Aunā un Svaros ietekmēs visas zvaigžņu zīmes līdz 2025. gadam

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Jūlijs Vēžiem būs iekšēja ieskata un pašsajūtas periods. Jūs uzdosit dziļus jautājumus un meklēsit savu patiesību. Šis periods var būt grūts, taču tas palīdzēs sasniegt savu potenciālu un izprast savas patiesās vēlmes. Esiet atvērts jaunām idejām un nebaidieties izteikt savas emocijas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par  pārējām zīmēm

Leave a Comment